News Flash:

MESAJUL Arianei Grande, artista care a sustinut concertul de pe Arena din Manchester: "Imi pare asa de rau. Am inima franta"

23 Mai 2017
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
ariana grande
Ariana Grande, artista americana care a sustinut spectacolul de pe Manchester Arena, unde 19 persoane au fost ucise si cel putin 50 au fost ranite in atacul terorist, a scris un mesaj emotionant pe Twitter. Taylor Swift, Katy Perry, Harry Styles si Selena Gomez au transmis condoleante si rugaciuni pentru victime, imediat dupa catastrofa.
"Imi pare asa de rau": "Am inima franta" a scris Ariana Grande pe Twitter. "Din adancul inimii mele, imi pare atat de rau. Nu am cuvinte", a adaugat ea.
Managerul artistei, Scooter Braun, a declarat plangand: "Inimile noastre sunt sfasiate. Vietile copiilor si ale celor dragi au fost luate de un act de las".
Scooter Braun a multumit autoritatilor din Manchester pentru reactia rapida la declansarea tragediei, adaugand: "Va rugam sa fiti alaturi de victime, de familiile lor si de toti cei afectati".
In urma masacrului,  Ariana Grande, in varsta de 23 de ani, si-a suspendat turneul "The Dangerous Woman Tour" noteaza TMZ . 
Potrivit participantilor la concert, la ora locala 22.35, au fost auzite o doua explozii puternice in cladire.
"S-a auzit o bubuitura imensa, ca o bomba, care a speriat pe pe toata lumea si am incercat sa fugim din tribune", a povestit Majid Khan, in varsta de 22 de ani.
Shaun Hunter, care si-a adus fetele la -in varsta de 12 si 10 ani - la concert, a declarat, pentru The Times, ca spectatorii s-au ingramadit spre iesire dupa explozie: "Am vazut un barbat care isi purta fiica insangerata.".
"Toata lumea tipa si alerga ... pe jos erau hainele si telefoanele oamenilor. Au lasat totul in urma", a povestit Robert Tempkin, un alt tanar de care a fost la concert. 
Imediat dupa producerea tragediei, celebritatile au inceput sa trimita condoleante si rugaciuni pentru cei aflati in suferinta.  MEDIAFAX
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007385 (s)