News Flash:

Merkel, despre Ucraina: Pacea si libertatea "pot sa fie rapid puse in discutie"

6 Iunie 2014
543 Vizualizari | 0 Comentarii
Pacea si libertatea "pot sa fie rapid puse in discutie", a apreciat cancelarul german Angela Merkel, evocand situatia din Ucraina, intr-un articol publicat vineri in cotidianul regional francez Ouest-France.
"Saptamanile trecute ne arata ca fostele si periculoasele tipare de gandire nu sunt nicaieri interzise in cartile de istorie. Pacea si libertatea pot sa fie rapid puse in discutie, ne-o demontreaza conflictul din Ucraina. Ingrijorarea creste atunci cand vezi ca se formeaza noi prapastii si linii de impartire", scrie Merkel in acest articol.
Materialul este publicat alaturi de alte cinci mesaje din partea altor reprezentanti ai tarilor occidentale care participa vineri la comemorarile de la 6 iunie, si anume din partea presedintelui Poloniei Bronislaw Komorowski, premierului britanic David Cameron, premierului canadian Stephen Harper, secretarului de Stat american John Kerry si presedintelui francez François Hollande.
"Eu ne doresc (...) sa ne asiguram de convingerile si valorile noastre comune. Deoarece aceste convngeri si aceste valori ne unesc in Europa. Ele sunt de neconciliat cu razboiul, violenta si prejudecatile. Fie, deci, ca 6 iunie sa ne indemne sa ne urmam angajamentul cot la cot pentru reusita Europei, o Europa in care sa domneasca primatul dreptului si nu legea celui mai puternic", conchide cancelarul german. mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0972 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026532 (s)