News Flash:

Mergea si Tecau s-au calificat in sferturile de finala ale turneului de la Washington

21 Iulie 2016
910 Vizualizari | 0 Comentarii
mergea si tecau
Tenismenii romani Florin Mergea si Horia Tecau au castigat, miercuri seara, meciul cu dublul american Denis Kudla/Francis Tiafoe, scor 6-3, 6-3, in optimile de finala ale turneului de la Washington, SUA, disputat pe hard si dotat cu premii totale de 1.877.705 de dolari.
Meciul a durat 58 de minute, iar romanii nu au oferit nicio oportunitate de break adversarilor. Mergea si Tecau au servit patru asi si au comis trei duble greseli, pierzand doar doua puncte pe primul serviciu. In schimb, Florin si Horia au reusit trei break-uri in meci.
Mergea si Tecau erau considerati favoriti clari inaintea confruntarii cu Denis Kudla (23 de ani) si Francis Tiafoe (18 ani), beneficiari ai unui wildcard. Cei doi americani au evoluat pentru prima data impreuna si nu sunt obisnuiti ai turneelor de dublu. Kudla se afla pe locul 433 in clasamentul ATP la dublu, in timp ce Tiafoe nu are clasament.
In sferturile de finala ale turneului de la Washington, dublul Florin Mergea/Horia Tecau va juca impotriva perechii Olivier Marach/Fabrice Martin (Austria/Franta). Marach si Martin au un sezon bun la dublu, au disputat 38 de partide impreuna, dintre care 25 castigate, si au in palmares doua titluri pe hard in 2016, la Chennai (India) si Delray Beach (SUA).
Pentru continuarea parcursului in cadrul competitiei din Statele Unite, Mergea (locul 17 ATP la dublu) si Tecau (11 ATP) si-au asigurat 90 de puncte in clasamentul ATP si un cec in valoare de 13.020 de dolari. Cei doi tenismeni vor reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia, care vor avea loc in perioada 5-21 august.
AddThis Sharing Buttons
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006287 (s)