News Flash:

Membrii trupei Cargo au fost desemnati cetateni de onoare ai Timisoarei

19 Decembrie 2015
1519 Vizualizari | 0 Comentarii
trupa cargo
Adrian Barar, Adrian Igrisan „Baciu”, Octavian Pilan „Tavi”, Ionut Carja, Florin Barbu, Richard Pulpa „Rici” si Cosmin Nicoara sunt cei mai noi cetateni de onoare ai orasului. Titlul nu a ajuns si la fostii membri ai formatiei, printre care si Ovidiu Ioncu „Kempes”, care a concertat alaturi de Cargo din 1988 pana in 2003.
Cei sapte rockeri au primit diplomele si plachetele in aplauzele fanilor, care s-au adunat in Sala Capitol a Filarmonicii Banatul. Primarul Nicolae Robu nu a scapat ocazia de a le reaminti celor prezenti ca este un mare fan al muzicii rock.
„Nu este un secret pentru nimeni ca sunt un mare iubitor de rock, ca in tineretea mea am cochetat si eu cu interpretarea si cu compozitia pe aceasta felie muzicala. Drept urmare, inevitabil, mi-a placut si imi place Cargo, pentru ca imi place muzica de calitate. Iar Cargo a facut si face muzica de calitate. Mi-a scapat ca trupa Cargo a facut 30 de ani. Va felicit in numele Municipiului Timisoara cu tot ce inseamna el, din postura mea de primar, pentru lucrurile exceptionale pe care le-ati facut, pentru creatiile deosebite, pentru interpretarea exceptionala a tot ce cantati. Mult succes! Ati facut cinste Timisoarei si veti face in continuare. Speram sa va vedem cat mai des si pe scenele Timisoarei, pentru ca de fiecare data cand ati fost prezenti, de fiecare data v-au savurat”, a spus Robu, potrivit tion.ro.

municipiului timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005293 (s)