News Flash:

Melescanu propune organizarea de dezbateri televizate cu toti candidatii la Presedintie

17 Octombrie 2014
805 Vizualizari | 0 Comentarii
melescanu
Candidatul independent la Presedintie Teodor Melescanu a declarat, vineri, ca propune tuturor celor implicati in campanie sa organizeze o serie de dezbateri televizate la care sa participe toti candidatii, pe temele fundamentale care privesc atributiile presedintelui.
"Avand in vedere modul in care se desfasoara campania, va propun tuturor celor care participa la campanie ca noi, candidatii la Presedintie, impreuna cu staff-urile de campanie si principalele canale mass-media sa organizeze o serie de dezbateri televizate la care sa participe toti candidatii, astfel incat cat mai multi romani sa aleaga in cunostinta de cauza", a spus Melescanu.
El a aratat ca propune ca luni, 20 octombrie, fiecare staff de campanie sa-si delege un reprezentant care impreuna cu principalii reprezentanti ai canalelor mass-media sa discute organizarea acestor dezbateri.
Melescanu a precizat ca a primit o propunere in aceste sens de la candidatul Victor Ponta privind organizarea unor asemenea dezbateri, iar el a raspuns in scris ca este gata oricand sa participe, doar sa i se comunice, data, locul, ora si temele. MEDIAFAX.RO

melescanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049483 (s)