News Flash:

Melescanu: Nu am informatii ca Ponta a fost sau nu ofiter SIE

16 Octombrie 2014
544 Vizualizari | 0 Comentarii
melescanu
Fostul director al SIE Teodor Melescanu a declarat, miercuri seara, la Realitatea TV, ca este o "victima colaterala" in razboiul politic Basescu-Ponta, el mentionand: "Nu am informatii daca Victor Ponta a fost sau nu ofiter SIE".
Intrebat de ce "il mitraliaza" presedintele, Teodor Melescanu a spus la Realitatea TV ca este vorba de "un conflict, de o batalie intre Traian Basescu si Victor Ponta" in care el este "o victima colaterala". "Ca sunt eu o victima colaterala, sunt obisnuit cu asta. Din pacate e o victima colaterala si SIE, care nu merita, pentru toata activitatea si eforturile pe care le-a depus, sa devina o asemenea victima", a precizat Melescanu, adaugand ca nu era problema sa "de a rezolva interpretarea unor acte, daca s-au adoptat, cum s-au adoptat".
Fostul director al SIE a punctat faptul ca el era "obligat" sa respecte legea, asa cum era, motiv pentru care nu putea da nume ale ofiterilor acoperiti.
Melescanu a recunoscut in schimb ca legea SIE trebuie reactualizata, precizand ca una dintre prioritatile sale, daca va ajunge la Cotroceni, va fi "readucerea in atentie a pachetului de legi privind securitatea nationala". "Avem nevoie intr-adevar de a adapta aceasta legislatie, care dateaza din anii '90, '98 pentru SIE, ca sa fiu precis, la realitatile zilei de azi", a spus el. Mediafax.ro

basescu-ponta sie teodor melescanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 34 queries | Mysql time :0.046670 (s)