News Flash:

Mediul de afaceri premiaza studentii UVT

22 Mai 2014
872 Vizualizari | 0 Comentarii
Patru studenti de la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, sectiile Finante Banci si Contabilitate respectiv Informatica de Gestiune, promotia 2014, a Universitatii de Vest Timisoara (UVT) au fost premiati de catre PwC Romania cu cate o pozitie de intern.

Candidatii au fost selectati in parteneriat cu profesorii, dintre studentii cu cele mai bune rezultate academice.
'Sustinem si legam parteneriate puternice cu mediul de afaceri pentru ca studentii nostri sa aiba cele mai bune oportunitati de angajare, in companii de prestigiu. Parteneriatul cu PwC Romania este unul de traditie si ne bucuram sa ii avem alaturi. Continuam sa atragem aproape cat mai multi actori principali din mediul socio-economic', a declarat miercuri, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul UVT.
Reprezentantii PwC Romania afirma, la randul lor, ca inventivitatea, adaptabilitatea si dinamismul studentilor romani reprezinta un potential extraordinar de care tara noastra are nevoie pentru a-si consolida dezvoltarea economica. 
'PwC Romania este onorata sa sprijine cativa studenti si masteranzi cu performante academice deosebite sa-si poata dezvolta acest potential prin participarea in cadrul programului Jump Start to Trusted Business Advisor. Dorinta noastra este de a insufla acestor tineri valorile excelentei profesionale si a dedicarii fata de clienti si nevoile lor, valori care stau la baza culturii organizationale a PwC', a declarat Alexandru Medelean, director, liderul echipei de servicii integrate pentru antreprenori din cadrul PwC Romania si fondatorul acestui program. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1025 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013785 (s)