News Flash:

Medicii si parintii au fost gata sa renunte, dar fratele ei a vrut sa cante un cantec…..Ce s-a intamplat? Iti vor da lacrimile…

31 Iulie 2017
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
copil

Atunci cand Karen a aflat ca o sa aiba al doilea copil, a facut tot ce i-a stat in putinta sa-l pregateasca pe Michael, copilul ei de cativa anisori, pentru venirea pe lume a micutului.


Mai tarziu au aflat ca bebelusul care o sa vina pe lume este fetita, si Michael a inceput sa-i cantec un cantec surorii lui inca nenascute. Se crea o legatura intre el si surioara lui chiar daca inca nu se cunosteau. A fost o sarcina normala pentru Karen, si durerile nasterii au inceput. La fiecare cinci minute, apoi la trei si apoi la un minut.

 

Complicatiile au aparut in timpul nasterii si mama a avut contractii ore intregi. Doctorii se gandeau la cezariana, si dupa ore de lupta, copilul s-a nascut. Starea ei de sanatate era precara, totusi. Ambulanta s-a grabit sa ajunga cu bebelusul la sectia de neonatologie a spitalului St. Mary din Knoxville- Tennessee.

Pe masura ce zilele treceau, starea de sanatate a fetitei se deteriora tot mai mult. Specialistul de pediatrie le-a spus parintilor ca are sanse de supravietuire foarte mici si ca ar trebui sa se astepte la ce este mai rau.
Parintii pregatisera o camera separata in casa pentru viitorul copil, iar acum se aflau in situatia in care trebuia sa planifice o inmormantare.


Dar Michael nu vroia sa renunte, si se ruga de mama sa sa-l lase sa-si vada surioara. El vroia sa-i cante un cantec. Bebelusul era de doua saptamani la terapie intensiva, iar Michael se ruga de parinti sa-l duca la spital. Karen s-a hotarat sa-l ia la spital, in ciuda faptului ca accesul copiilor era interzis la sectia de terapie intensiva.

 

A intrat cu el in sectia ATI si asistenta a informat-o ca accesul copiilor este interzis. Insa ea i-a raspuns ca nu o sa plece pana nu o sa-i cante surorii lui un cantec. Asistenta a fost reticenta, dar l-a lasat sa ramana.
Karen l-a condus pe fiul sau la patul micutei. Michael se uita la fetita care pierdea lupta cu viata. Imediat, el a inceput sa-i cante: “ Tu esti raza mea de soare, singura mea raza de soare, tu ma faci fericit cand cerul este gri.”


Fetita a inceput sa-i raspunda rapid. Pulsul ei a inceput sa se calmeze si sa ramana constant. Karen, cu lacrimi in ochi, l-a incurajat pe Michael sa continue sa-i cante.
Pe masura ce el continua, respiratia tensionata a copilului a devenit neteda. Ea a inceput sa se relaxeze si sa se odihneasca. Asistenta medicala care a fost prezenta in camera nu putea sa-si creada ochilor. Atat ea cat si Karen il incurajau pe baiat sa cante. Cu toate ca bebelusul a fost in stare critica cu doar o jumatate de ora inainte, ea a fost deja tot mai bine , suficient de bine cat sa paraseasca spitalul ziua urmatoare. Necrezut! Wow!
Dumnezeu exista si mare este puterea Lui!

bebelusul asistenta karen michael
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004804 (s)