News Flash:

Medicii au explicat ce s-a intamplat cu Stela Popescu pe scena: "Zone din creier nu primeau suficient sange"

25 Noiembrie 2017
1156 Vizualizari | 1 Comentarii
Stela Popescu 1

In timp ce mii de oameni o plang si se roaga pentru sufletul ei, medicii au stabilit ca actrita Stela Popescu a murit din cauza unui atac cerebral vascular.

A fost gasita fara suflare in holul casei. Poate ca a incercat sa iasa afara si sa ceara ajutor pentru ca se simtea rau. Dramatic este faptul ca artista ar fi suferit un prim atac cerebral in timp ce se afla pe scena unei gale. Din pacate, oamenii din sala nu au realizat cat de grava este starea ei si au pus incoerenta actritei pe seama batranetii.

Romania este pe locul trei la numarul cazurilor de persoane care sufera un atac vascular cerebral si la mortalitate. Medicii spun ca pacientii ajung cu intarziere prea mare la spital, cand ar trebui sa vina in maxim 90 de minute de la producerea atacului.

”inainte de a ma asculta... Eu am venit acum, nu pentru ca eu sunt neorganizata, ci ca voi sunteti... De 20... 50 si... De 20 si... Am vazut acasa... Toata casa mea... V-am vazut pe voi... Pentru ca ei nu m-au chemat... Eu n-am chemat... Nu am venit. Nu stiu de ce. De ce m-ati chemat, ma, daca nu m-ati chemat sa fiu la voi aici? Stau de-acasa, fac toata casa... Da, sunt acasa”, este discursul incoerent al artistei, cu doua zile inainte de a fi gasita decedata.

Stela Popescu a participat cu doua zile inainte de moarte la gala femeilor de succes. Artista a urcat pe scena ca sa isi ridice premiul pentru intreaga sa cariera. Felul in care vorbea actrita, in varsta de 81 de ani, i-a facut pe cei din jur sa isi dea seama ca ceva nu este in regula cu ea. 

”M-am imbracat, m-am imbracat, m-am comparat... Nu ne-am... Coafura... Drept care, m-am des... Dezbracat. Nu pot sa vorbesc de draci. Ca-s plina de draci. Eu am temperament. M-am coafat, m-am imbracat. Dupa aceea m-am culcat. M-am desfacut... Mai bine stateam acasa, decat sa ma vedeti in halul acesta. Ca sunt a dracului, de dracul, dracul... Nu mai viu la voi, pe cuvantul meu, pentru ca nu o sa ma mai chemati. Ca nu mai pot sa mai vin la voi”, a mai spus artista.

Premiul ii cade din mana, insa actrita nu pare sa bage de seama. Este apoi condusa la masa.

Dan Cristian Popescu, viceprimar: ”in primul rand, modul in care tinea microfonul mi s-a parut foarte ciudat si ce spunea... era foarte suparata.... M-am gandit ca organizatorii or fi gresit. Era si o mica incoerenta, am pus-o pe seama varstei, sanatatii.”

Flavia Covaciu, organizatorul galei: “Am mers la colega ei din teatru, am rugat sa verifice... Nimeni nu a indraznit sa o intrebe... Asa mare actrita, nu am vrut sa jignim.”

In acele momente, spun medicii, Stela Popescu suferea un atac vascular cerebral. O zona a creierului nu mai era irigata cu sange, iar asta ii afecta actiunile.

Dr. Horatiu Ioani, medic specialist neurochirurgie: ”Se poate observa ca dansa are un limbaj incoerent, vorbeste despre lucruri care nu au legatura cu evenimentul. Acesta era un prim semnal de alarma. Anumite zone din creierul dansei, unde este centrul vorbirii, nu primeau suficient sange. Este incoerenta in limbaj, i-a scapat acum ceva din mana dreapta, poate fi o neatentie, dar si un semn ca e ceva mult mai serios. De exemplu, la AVC apare un deficit motor, mana sau piciorul nu mai au forta. Probabil era un AVC in desfasurare in timp ce avea loc aceasta filmare.”

sursa: stirileprotv.ro


stela popescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Camilla Rodela  | #50245
Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă, soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat si nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui si nu a fost unde sa fie gasit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea mi-a sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. I-am contactat prin e-mail, a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@*****.com sua WhatsApp +2348069032895
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005193 (s)