News Flash:

Medic timisorean, cercetat pentru intocmirea unor acte false

20 Martie 2015
1487 Vizualizari | 1 Comentarii
Procurorii din cadrul Parchetului de pe  langa Curtea de Apel Timisoara au descins, joi seara, la cabinetul de neurologie al unui doctor din Timisoara. Acesta este acuzat ca a intocmit acte medicale false in schimbul unor sume de bani.
Procurorii impreuna cu lucratori ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Timis, au perchezitionat cabinetul de neurologie al unui medic acuzat ca a intocmit acte false, care erau folosite apoi de pacienti pentru a obtine pensii de handicap.
„Din probele administrate in cauza pana la acest moment rezulta ca medicul care desfasoara activitati in cadrul acestui cabinet de neurologie, aflat in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate Timis, primeste de la pacienti diferite sume de bani pentru a intocmi actele medicale care atesta pierderea/diminuarea/mentinerea unei anumite capacitati sau incapacitati de munca. Aceste acte medicale sunt folosite ulterior la incadrarea pacientului   intr-un grad de handicap si obtinerea unor drepturi de asigurari sociale, scrie tion.ro. De asemenea, in perioada februarie-martie 2015, medicul neurolog a raportat catre Casa de Asigurari de Sanatate Timis servicii medicale efectuate pentru pacientii pe care ii are in evidenta, insa acestia nu au fost prezenti la datele indicate la cabinetul medical., transmit reprezentantii Curtii de Apel Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1353 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008502 (s)