News Flash:

Mazare comenteaza retinerea lui Nicusor Constantinescu: "O mare victorie a DNA cu un bolnav de cancer"

6 Noiembrie 2014
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
 Primarul Constantei, Radu Mazare, a sustinut joi ca nu a vorbit cu presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, in perioada in care acesta s-a aflat in Turcia, apreciind ca "DNA si justitia au inregistrat o mare victorie cu un bolnav de cancer pe care nu l-au lasat sa faca radioterapie". 
Mazare a spus ca a aflat printr-un sms de la Nicusor Constantinescu ca va veni de bunavoie in Romania. 
"Nu am vorbit (n.r. cu Constantinescu), doar cu avocatul. Mi-a zis ce v-a zis si voua, ca cica revine astazi in tara. A repurtat o mare 'victorie' DNA si justitia romaneasca cu un bolnav de cancer. Americanii au spus ca trebuia sa stea sa se trateze, procurorii si justitia romana au spus ca nu conteaza", a declarat Radu Mazare la sediul central al PSD. 

El a sustinut ca nu a discutat deloc cu Nicusor Constantinescu. 
"Nu, nu am vorbit. Stiam ca... dar eu v-am zis dintotdeauna ca tremura carnea pe el sa vina in Romania. A plecat sa faca radioterapia in Turcia si de acolo l-au adus aici, nu mai face radioterapie, sper ca toata lumea e fericita. (...) Nu am vorbit cu el, tot ce stiu e ca nu a mai apucat sa faca radioterapia respectiva. Si stiu ce stiti si voi, ca justitia din Statele Unite a spus ca e bolnav si ca trebuie sa se trateze. Vine de bunavoie, mi-a dat un mesaj si mi-a spus ca vine de bunavoie. De fapt, numai in pielea lui sa nu fii, un om bolnav de cancer, operat, acuzat in doua dosare, intr-unul ca nu a platit un telefon de 3.000 de lei si in altul ca nu a lasat un control sa se desfasoare, si sa fi hingherit si fugarit jumatate de an, in loc sa stai linistit si sa te tratezi de boala pe care o ai", a mai afirmat primarul Constantei. AGERPRES.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010327 (s)