News Flash:

Masuri luate de ACL Timis pentru a impiedica fraudarea votului

16 Noiembrie 2014
1206 Vizualizari | 0 Comentarii
Un umar de 15 echipe dotate cu masini pe care scrie „Actiunea Civica. Supraveghere Antifrauda Electorala” au fost trimise de ACL doar in Timisoara pentru supravegherea sectiilor de votare si impiedicare unor eventuale tentative de fraudare a votului, au anuntat, duminica dimineata, reprezentantii ACL Timis.
In judet numarul echipajelor se ridica la cateva zeci. Conducerea ACL Timis a anuntat inca de zilele trecute ca va institui masuri draconice in Timisoara si judet pentru a impiedica eventualele tentative ale adversarilor politici de fraudare a votului.
Astfel, mai multe echipe formate din membri ACL si observatori independenti au fost dotate cu masini inscriptionate cu „Actiunea Civica. Supraveghere Antifrauda Electorala” si se vor plimba duminica prin fata sectiilor de votare, scrie tion.ro.
In cazul in care echipajele vor observa nereguli vor sesiza imediat conducerea judeteana a aliantei.
Va reamintim ca, vineri, seful de campanie al PNL Timis, Marian Vasile, a lansat o serie de acuzatii grave la adresa social-democratilor timiseni, el sustinand ca acestia se pregatesc sa „fraudeze masiv” votul din turul doi al alegerilor prezidentiale. La randul lor, reprezentantii PSD Timis sustineau atunci ca Vasile „minte si vorbeste fara substanta”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006767 (s)