News Flash:

Masti 100% naturale care accelereaza cresterea parului

13 Iulie 2018
767 Vizualizari | 0 Comentarii
par

Ti se pare ca te-ai tuns prea scurt si parul tau parca refuza sa mai creasca? Solutia este sa iti prepari regulat masti de par cu ingrediente naturale, bogate in nutrienti care ajuta la cresterea rapida a parului. Cele mai eficiente ingrediente pentru aceste tipuri de masti sunt uleiul de ricin, uleiul de masline, uleiul de migdale, uleiul de cocos, ouale, ceaiul de rozmarin, bananele, iaurtul si mierea.
Mai jos va recomandam 6 masti naturale care accelereaza cresterea parului, ii dau fermitate si il fac sa straluceasca:

1. Masca de par cu banane
Bananele sunt o sursa importanta de potasiu, vitaminele A, E si C, nutrienti care le fac perfecte pentru mastile de par. Cum prepari masca? Amesteca o banana coapta bine cu 2 linguri de ulei de migdale, aplica masca pe par si las-o sa actioneze 20 de minute. Tratamentul va da cele mai bune rezultate daca il vei pune in aplicare o data pe saptamana timp de o luna.

Cele mai bune masti pentru un par sanatos

2. Masca de par cu mustar
Amesteca o lingura de mustar pudra cu putina apa, astfel incat sa obtii o pasta. Adauga 3 linguri de ulei de masline si un ou. Amesteca in continuare, aplica masca pe par si las-o sa actioneze 20-30 de minute. Acest tratament nu trebuie facut mai mult de o data pe saptamana. El trebuie repetat pe o perioada de 5-7 saptamani.

3. Masca de par cu ulei de ricin si miere
Uleiul de ricin este unul dintre cele mai bune uleiuri pentru par, el ajuta la fortifierea si regenerarea parului. Amesteca intr-un bol 4 linguri de miere si doua linguri de ulei de ricin. Lasa masca sa actioneze pe par 30 de minute dupa care samponeaza si clateste bine. Mierea are proprietati anti-bacteriene si va trata scalpul, iar uleiul de ricin va accelera cresterea parului si ii va da fermitate.

4. Masca de par cu ulei de masline si galbenus de ou
Bogate in proteine, vitamine si acizi grasi, galbenusurile de ou fac parul mai stralucitor si il ajuta sa creasca mai repede. Pentru aceasta masca ai nevoie de 2 galbenusuri de ou si 2 linguri de ulei de masline. Maseaza bine scalpul si parul cu acest amestec, asteapta 15-20 de minute, dupa care samponeaza si clateste bine.

5. Masca de par cu ulei de cocos si avocado
Un tratament excelent care ajuta la cresterea parului, dar si la indepartarea matretii, este si combinatia dintre uleiul de cocos si avocado. Cum se prepara masca? Amesteca un avocado copt bine cu 2 linguri de ulei de cocos si maseaza-te bine pe par. Masca trebuie lasata sa actioneze 10-15 minute. Tratamentul trebuie facut o data pe saptamana.

6. Masca de par cu iaurt, ou si maioneza
Daca nu ai maioneza, atunci nu este o drama, masca functioneaza foarte bine si fara acest ingredient. Cum o prepari? Bate bine un ou pana se face spuma, amesteca-l cu 2 linguri de iaurt simplu si o lingura de maioneza. Masca trebuie lasata sa actioneze o jumatate de ora. Chiar daca vei avea impresia ca ai in loc de par o salata, aplica-ti aceasta masca pe par o data pe saptamana si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Un alt truc eficient pentru accelerarea cresterii parului este ceaiul de rozmarin. Cum procedezi? Dupa ce te speli pe cap, clateste bine parul cu ceai de rozmarin. Acest tratament trebuie aplicat de 2-3 ori pe saptamana.


masca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006068 (s)