News Flash:

Masina cazuta in Dunare: Trupul uneia dintre cele patru persoane, gasit de autoritatile sarbe, la patru zile de la producerea tragediei, la 60 de kilometri distanta

12 Octombrie 2017
947 Vizualizari | 0 Comentarii
masina in dunare
Trupul uneia dintre cele patru persoane care au cazut, sambata, cu masina in Dunare, in judetul Caras-Severin, a fost gasit, miercuri, de autoritatile sarbe pe malul fluviului. Femeia in varsta de 40 de ani a fost recunoscuta de familie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, Cecilia Danet, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca autoritatile sarbe au gasit trupul unei femei pe malul fluviului. Un membru al familiei a recunoscut-o pe femeie ca fiind una dintre cele patru persoane cautate in apele fluviului, dupa ce o masina a cazut in Dunare, sambata.
"Autoritatile sarbe au gasit un cadavru in dreptul localitatii Svinita de la noi din tara, miercuri. Au luat legatura cu politistii de frontiera de la noi din tara, au trimis cateva fotografii cu cadavrul, iar un membru al familiei a recunoscut-o pe femeia de 40 de ani. Mai precis, fratele ei a fost cel care a recunoscut-o", a afirmat Cecilia Danet.
O masina in care s-ar fi aflat cinci persoane, soferul si o familie cu doi copii, a cazut, sambata, in Dunare, in dreptul localitatii Coronini, din judetul Caras-Severin.
Soferul, un barbat de 44 de ani care avea permis de sapte luni, a reusit sa se salveze si a povestit ca in masina se aflau inca patru persoane.
„Este vorba de o familie din localitatea Sichevita, sot, sotie si doi copii. Sotul are 48 de ani, sotia are 40 de ani, copilul cel mare are 22 de ani si un minor de trei ani", declara purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, Cecilia Danet.
Duminica, masina a fost scoasa din Dunare, insa in autoturism nu se afla nicio persoana.
Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
Potrivit reprezentantilor Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, parapetele in zona producerii accidentului era rupte sau deteriorate de aproximativ doi ani.
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a cerut un Raport cu privire la elementele care ar fi putut contribui la agravarea tragicului accident petrecut recent pe DN57, intre Orsova si Moldova Noua, la Coronini, iar directorul Regionalei Timisoara si seful Sectiei Drumuri Orsova au fost demisi, luni.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008317 (s)