News Flash:

Masacru in Statele Unite soldat cu 14 morti

3 Decembrie 2015
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
atac arma la liceu
Politia americana a ucis doi atacatori, un barbat si o femeie, care au omorat 14 persoane si au ranit alte 17 dupa ce au deschis focul miercuri la un centru de servicii sociale pentru persoane cu dizabilitati din orasul San Bernardino, in California, relateaza Associated Press in pagina online.
Barbatul si femeia ucisi intr-un schimb de focuri de fortele de securitate, in urma atacului armat de miercuri din San Bernardino, erau sot si sotie, iar politia americana considera ca acestia au fost singurii atacatori, relateaza Associated Press in pagina online.
Cel putin doi atacatori au deschis focul in timpul unei petreceri la un centru de servicii sociale pentru persoane cu dizabilitati din orasul San Bernardino, in statul american California, omorand 14 persoane si ranind grav alte 17, intr-un atac de precizie, "ca si cum ar fi fost intr-o misiune", au afirmat autoritatile.
Cateva ore mai tarziu, politia care ii urmarea pe atacatori a deschis focul asupra unui vehicul de teren, la aproximativ trei kilometri de locul atacului, iar un barbat si o femeie cu arme de asalt, pistoale si haine de lupta au fost ucisi, a anuntat comandantul politiei din San Bernardino, Jarrod Burguan.
Politia a precizat ulterior ca barbatul si femeia ucisi in schimbul de focuri erau cel mai probabil singurii autori ai atacului armat.
Burguan a identificat-o pe femeie drept Tashfeen Malik, in varsta de 27 de ani. Barbatul fusese identificat anterior drept Syed Farook, in varsta de 28 de ani. Rudele celor doi au afirmat ca acestia erau casatoriti.
Farook era specialist pe probleme de mediu in cadrul Departamentului de Sanatate al comitatului San Bernardino, care lucra uneori la Centrul Regional Inland, vizat de atac. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005222 (s)