News Flash:

Marturisire uluitoare facuta de medicul lui Michael Jackson, la noua ani de la moartea superstarului: A fost CASTRAT chimic de tatal sau

11 Iulie 2018
993 Vizualizari | 0 Comentarii
michael jackson

Michael Jackson a fost castrat chimic, pentru a-si pastra vocea, la cererea tatalui sau, Joe Jackson, afirma fostul medic personal al starului american, Conrad Murray, care a fost condamnat pentru uciderea cantaretului, potrivit gala.fr.
Relatiile dintre Joe Jackson - decedat la varsta de 89 de ani, la sfarsitul lunii iunie - si copiii sai au fost foarte complicate, iar Conrad Murray spune, intr-o inregistrare publicata de site-ul The Blast, ca acesta a fost "unul dintre cei mai groaznici parinti din istorie".

In aceeasi inregistrare, Conrad Murray spune ca a auzit de la pacientul sau multe povesti despre atrocitatile la care l-a supus tatal lui.

"Il cunosteam si ma ocupam indeaproape de Michael Jackson. Mi-a povestit despre multele suferinte provocate de tatal sau si pe care le-a calificat drept abominabile, care au depasit imaginatia si cuvintele", a spus acesta.
Joe Jackson avea o temere, aceea ca timbrul vocii lui Michael se va modifica in timpul pubertatii. De la lansarea grupului Jackson 5, mezinul era starul. La nici 6 ani, Michael era cel mai talentat si charismatic dintre fratii sai.

Pentru ca vocea lui Michael sa nu se modifice, Joe ar fi cerut ca acesta sa fie pur si simplu "castrat chimic", a spus medicul Conrad Murray.

Familia artistului nu a facut comentarii privind acest subiect.

Aceasta nu este prima data cand este vehiculata ideea ca Michael Jackson a fost castrat chimic pe cand era copil. Intr-o carte a chirurgului francez Alain Branchereau, lansata in 2011, acesta scria ca starul ar fi fost castrat chimic la varsta de 12 ani, cu ajutorul unui tratament hormonal, Cyproterone. Medicamentul blocheaza maturizarea laringelui, cresterea parului pe corp si afecteaza scheletul, in sensul ca organismul ramane fragil, insa pieptul se largeste.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei intoxicatii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, in perioada in care artistul american se afla la Los Angeles si efectua repetitii intense pentru ultimul sau turneu din cariera, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit sa debuteze in iulie 2009 la Londra.

Medicul personal al cantaretului, Conrad Murray, a fost gasit vinovat de omucidere involuntara si a fost condamnat la patru ani de inchisoare. El a fost eliberat in octombrie 2013, dupa ce a petrecut aproape doi ani in inchisoare.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006126 (s)