News Flash:

Marturiile cutremuratoare ale unei femei care a fost in moarte clinica. Cum arata lumea de dincolo

25 Ianuarie 2018
1424 Vizualizari | 0 Comentarii
clinica

O adolescenta din Ecuador sustine ca a vazut Iadul in timp ce era in moarte clinica, timp de 23 de ore.

Fata spune ca Iisus i-ar fi spus ca in Iad exista mai multe celebritati. Angelica sustine ca a zarit o femeie inconjurata de flacari, care cersea mila de la Dumnezeu, scrie bzi.ro.

Tanara spune ca femeia care indura chinurile din iad era celebra Selena, cantareata asasinata la varsta de 23 de ani. Femeia striga cu disperare sa fie scoasa din flacari si cerea iertare pentru toate pacatele comise pe Pamant.

Fata sustine ca a remarcat acolo mai multe personalitati printre care Michael Jackson si Papa Ioan Paul al II-lea.

O femeie care a stat in moarte clinică 23 de ore vede oameni celebri in Iad: Michael Jackson, Papa Ioan Paul al II-lea și alții

Extras din „Pregătiți-vă să vă întâlniți pe Dumnezeul vostru” viziune de Angelica Elizabeth Zambrano Mora, 18 ani, Ecuador.

Ea mărturisește că a fost luată de către Domnul Iisus pentru a vizita Iadul și Cerul, de a vedea oameni celebri în Iad, Gloriile Cerului și viziuni ale extazului și Apocalipsa.

Papa se afla in Iad pentru ca nu credea in existenta lui, iar Michael Jackson a ajuns acolo pentru ca in timpul vietii sale nu a crezut in Dumnezeu si i se inchina Satanei.

În acel moment, Domnul mi-a spus că erau mulți oameni celebri în acel loc.

El a spus:” Îți voi arăta o anumită parte a Iadului ” și m-a dus într-un loc în care puteam observa o femeie care era înconjurată de flăcări, foarte chinuită și țipa cerșindu-i milă lui Dumnezeu.

El i-a făcut semn cu mâna și mi-a spus: „Fiica mea, femeia pe care o vezi acolo, înconjurată de flăcări, este Selena”. Selena Quintanilla-Pérez a fost cântăreață americană, compozitoare, purtător de cuvânt, model, actriță și designer de modă.

Ne-am apropiat de ea și am auzit-o cum striga: „Doamne, miluiește-mă, iartă-mă, scoate-mă din locul acesta!” și Domnul s-a uitat la ea și i-a spus: „Este târziu, este prea târziu. Acum nu te mai poți pocăi.”

Ea m-a recunoscut și s-a întors spre mine,spunând: „Te rog, te rog să spui omenirii despre acest lucru, te rog să vorbești și să nu taci;

Du-te și spune-le să nu vină în acest loc; du-te și spune-le să nu asculte melodiile mele și nici să nu-mi cânte cântecele!”

Și am intrebat-o pe Selena: „De ce îmi spui asta? de ce vrei să merg și să spun asta?”

Și ea a răspuns: „Pentru că de fiecare dată când cântă și ascultă cântecele mele, mă chinuiesc și mai mult, iar persoana care face asta, care cântă și ascultă cântecele mele ,merge pe calea către acest loc. Te rog spune-le să nu vină aici; spune-le că iadul este real!”

Ea incepe să țipe când demonii au inceput să arunce sulițe în trupul ei și incepe a spune: „Ajută-mă, Doamne, ai milă de mine, Doamne!” Și Domnul i-a spus: „Este prea târziu. ”

M-am indepărtat de acel loc plin de cântăreți și artiști care cântau și iar cântau – ei nu se opreau să cânte. Domnul a explicat:

„Fiica mea, oamenii care sunt aici trebuie să continue să facă ce făceau și pe Pământ la nesfârșit fără odihnă, dacă nu s-au pocăit”.

Dintr-o dată, m-am uitat departe și am văzut un număr mare de demoni care vărsau un fel de ploaie.

L-am întrebat pe Domnul: „Ce este ceea ce văd eu?” Am crezut că ploua cu adevărat, dar mă uitam la oamenii în flăcări fugind de ploaie și strigând: „Nu! Ajută-mă, Doamne!”

Ei l-au văzut pe Domnul și au inceput să strige: „Nu poate fi, nu!”

Demonii râdeau și am întrebat din nou: „Ce se întâmplă?”

Pe măsură ce mă uitam, flăcările creșteau și viermii se inmulțeau! Nu era apă acolo, era doar pucioasă care a sporit flăcările și durerea fiecărei persoane, iar demonii râdeau și le spunea:

„Lăudați-vă și închinați-vă, pentru că aceasta este împărăția voastră în vecii vecilor!”

L-am întrebat pe Domnul: „Doamne, ce este asta?” Domnul a răspuns: „Aceasta este plata oricărui om care nu s-a pocăit”.

Apoi Domnul m-a dus la locul unde era un om foarte cunoscut.

Înainte, am trăit viața unei tinere creștine care credea că orice persoană care moare merge să trăiască în Ceruri; precum preoții catolici care au ținut slujbele catolice, dar m-am înșelat.

Când Papa Ioan Paul al II-lea a murit, prietenii și verișorii mei mi-au spus că a plecat în Ceruri.

Toate știrile de la televizor și în multe alte locuri au spus: „Papa Ioan Paul al II-lea a murit, să se odihnească în pace. Acum se bucură cu Domnul și cu Îngerii Lui în ceruri ” și am crezut totul, dar m-am înșelat.

Și am văzut brusc pe acel om care era chinuit de aceste flăcări și i-am privit fața, era Ioan Paul al II-lea!

Domnul mi-a spus: „Uite, fiica mea, omul pe care îl vezi acolo este Papa Ioan Paul al II-lea. El este aici în acest loc; el este chinuit pentru că nu s-a pocăit.”

Și am întrebat: „Doamne, de ce este aici? Obișnuia să predice la biserică.”

El a răspuns: „Fiica mea, cei care practică adulterul, închinarea la idoli, sunt lacomi și minicinoși, ei nu vor moșteni împărăția mea”.

La care am spus: „Da, stiu că este adevarat, dar vreau să știu de ce este aici, pentru că obișnuia să predice către mulți oameni!”

Și el a răspuns: „Da, fiica mea, poate ar fi spus multe lucruri, dar el nu a spus niciodată adevărul așa cum este, deși il știa, el a preferat banii în locul predicilor despre mântuire.

El nu a vorbit despre realitate, nu a spus că Iadul este real, la fel de real ca și Raiul. Fiica mea, acum este aici în acest loc.”

Când m-am uitat la acest om, el avea un șarpe foarte mare incolăcit in jurul gâtului de care încerca disperat să scape.

L-am implorat pe Dumnezeu: „Doamne, ajută-l!” și el a spus de asemenea, „Ajută-mă, Doamne; ai milă de mine; scoate-mă din acest loc; Iartă-mă!

Mă pocăiesc, Doamne; Vreau să mă întorc pe Pământ, vreau să mă întorc pe Pământ să mă pocăiesc.”

Domnul l-a văzut și i-a spus: „Știai foarte bine că locul ăsta era real „, iar apoi Domnul a spus:” E prea târziu; nu există altă șansă pentru tine.”

Atunci Domnul mi-a spus: „Uite, fiica mea, îți voi arăta viața acestui om”. Și El mi-a arătat un ecran imens pe care puteam observa cum omul acesta a ținut slujbele catolice pentru mulți oameni și cum oamenii erau atât de idolatri.

Domnul mi-a zis: „Uite, fiica mea, sunt mulți idolatri în locul acesta. Idolatria nu va salva sufletul. Eu sunt singurul care mântuiește și în afara mea nu se salvează nimeni.

Îl iubesc pe păcătos, dar urăsc păcatul. Du-te și spune-i omenirii că-i iubesc și că trebuie să vină la Mine.”

Când Domnul îmi spunea aceste cuvinte, am început să văd cum Papa a primit cât era pe Pământ o mulțime de monede, bancnote – și toți banii i-a păstrat, deci avea mulți bani.

L-am văzut așezat pe un tron ​​și am putut vedea dincolo de asta cum coabita cu călugărițe acolo, cu multe femei, desi nu aveau voie să se căsătorească!

Domnul mi-a arătat acești oameni care trăiesc în păcat și Scriptura spune că niciun desfrânat nu va moșteni Împărăția Lui.

Pe când mă uitam la toate astea, Domnul mi-a spus: „Fiica mea, toate acestea pe care ți le-am arătat că se întâmplă și felul în care trăia, se intâmplă la mulți alți oameni, printre care mulți preoți și papi existenți „.

Domnul mi-a spus: „Fiica mea, du-te și spune oamenilor că este timpul să se intoarcă la Mine”.

Apoi m-a dus într-un alt loc în care Dumnezeu a început să îmi spună despre mulți alți oameni care ajungeau în Iad.

L-am întrebat: „Doamne, cum ajung ei în acest loc?”

El a răspuns: „Îți voi arăta.”

A început să îmi arate un tunel. Mulți oameni mergeau prin el, legați de mâini şi de picioare.

Ei cărau în spate ceva și erau îmbrăcați în negru și mi-a spus: „Uite fata mea, oamenii pe care îi vezi acolo nu mă cunosc încă.

Ce cară în spate este păcatul, du-te și spune-le să îmi dea mie povara lor și Eu le voi da odihnă; că Eu sunt Cel care le iartă toate păcatele lor. “

El a adăugat: „Fiică, du-te și spune-le oamenilor aceștia să vină la mine pentru că Îi aștept cu brațele deschise, altfel vor merge către Iad.”

Pe măsură ce mă uitam la această mulțime de oameni, I-am spus Domnului: „Doamne, acea persoană de acolo este vărul meu; acel tânăr este vărul meu, Doamne, și acea tânără care coboară este verișoara mea; familia mea vine în acest loc, în Iad!”

El a răspuns: „Fiica mea, ei merg spre acest loc, spre Iad, dar du-te și spune-le că merg în Iad. Du-te și spune-le că te-am ales pe tine sa fii martorul Meu.”

L-am întrebat: „Doamne, ce inseamnă asta?”

El a răspuns: „Te-am ales ca martor, pentru că înseamnă să spui adevărul. Trebuie să mergi și să spui tot ce ti-am arătat.

Dacă nu vorbești și ceva se întâmplă cu acea persoană, sângele ei va fi pe mâinile tale, dar du-te și să faci așa cum ți-am spus, și atunci acea persoană va fi lăsată în voia Mea. Dacă persoana nu se pocăiește, atunci responsabilitatea ta va fi ridicată.”

Apoi mi-a spus că mulți oameni celebri mergeau în acel loc, în Iad, oameni celebri și importanți.

Luați, de exemplu, Michael Jackson.

Acest om era un om faimos, un om cunoscut în întreaga lume, dar acest om era un satanist, deși mulți nu văd lucrurile în felul acesta, dar este adevărul.

Acest om avea legăminte satanice: El a făcut înțelegere cu diavolul pentru a obține faimă și a atrage mulți fani.

Acei pași pe care i-a dansat, permiteți-mi să vă spun, că așa merg dracii în timp ce îi chinuiesc pe oameni în iad.

Există un pas pe care demonii îl fac, alunecând înapoi și fără să meargă înainte.

Realizează acest dans în Iad în timp ce strigă; bucurându-se de durerea pe care o impun acelor oameni.

Permiteți-mi să vă spun că Michael Jackson este în Iad.

De ce? Pentru că Domnul m-a lăsat să-l văd.

M-a lăsat să-l văd pe Michael Jackson chinuit în flăcări și am plâns. De ce? Am plâns pentru că nu este ușor să vedem cum este chinuit acest om și cum țipa.

Și oricine ascultă melodiile lui Michael Jackson, oricine cântă melodiile lui Michael Jackson și oricine este un fan al lui Michael Jackson, îi permite lui Satana să îl prindă în capcană, ca să ajungă în Iad.

Acum, renuntă la asta în numele lui Iisus! Vrea să te elibereze, ca să nu te pierzi. Satana vă prinde în capcană, ca să ajungeți în Iad.

Atunci Domnul mi-a spus: „Fiica mea, sunt și oameni care mă cunosc și ajung în acest loc, în Iad”.

Am întrebat: „Doamne, cum pot oamenii care te cunosc să vină aici?”

El a răspuns: „Acea persoană care a devenit înstrăinată de căile mele și acea persoană care trăiește o viață dublă”.

Și am zis: „Doamne, cum se poate asta?”

Și mi-a arătat oameni care mergeau în acest loc.

Erau legați de mâini și picioare și fiecare purta o haină, dar îmbrăcămintea lor era diferită; nu era neagră, era albă, dar era ruptă, pătată și încrețită.

Și Domnul mi-a spus: „Fiică, vezi cum poporul meu s-a îndepărtat de mine, dar Fiică, vreau să îți spun că nu vin pentru acest popor. Eu vin pentru un popor sfânt, gata, fără cusur, fără zbârcituri și fără pată. ”

Și a adăugat: „Du-te și spune-le să se întoarcă pe vechile căi.”

Apoi am început să văd pe mulți dintre unchii mei și pe mulți oameni care au plecat de la căile Domnului.

Și Domnul mi-a spus: „Du-te și spune-le că îi aștept să-mi predea mie povara păcatului și le voi da odihnă”.

El a plâns când a spus: „Fiica mea, vin în felul acesta. Du-te și spune-le unchilor tăi; du-te și spune-le rudelor tale că vin în acest fel! Fiica mea, mulți nu vă vor crede, dar eu sunt mărturia voastră credincioasă.

Nu te voi părăsi niciodată și chiar dacă nu te cred, du-te și spune-le adevărul, căci sunt cu tine. De asemenea, vă voi arăta, cum ajung oamenii în acest loc.”

Și m-a dus într-un tunel unde erau mii de oameni care se prăbușeau în abis.

Nu erau doar o mie sau două mii; erau la fel de mulți ca nisipul mării, fără de sfârșit și cădeau în fiecare secundă! Au căzut ca un nisip aruncat pe jos.

Sufletele lor cădeau rapid și Domnul plângând cu tristețe mi-a spus: „Fiică, așa piere omenirea; acesta este modul în care se pierde! Și El suspinând a spus: „Fiică, mă doare să văd cum omenirea piere”.

DISTRIBUIȚI 

Facebook

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007877 (s)