News Flash:

MARTURII SOCANTE DIN INFERN - Romanca impuscata in timpul atentatelor din Paris: Am simtit ca am capul ud, dupa care o durere

16 Noiembrie 2015
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
atentate paris
O romanca a fost martora la masacrul din Paris. Cezara Popescu, sefa Serviciului Public de Administrare Crese din Constanta, a povestit cu ochii in lacrimi cum unul dintre teroristi a tras asupra masinii in care se afla impreuna cu sora ei si cu alte doua prietene.

Cezara Popescu, directorul Serviciului Public Administrare Crese din cadrul Primariei Constanta, si sora ei, Elena Laura - au trecut prin momente dramatice in timpul atentatelor din Paris, soldate cu aproape 132 de morti.
"In timp ce mergeam am vazut, in stanga, cum un barbat indreapta o arma foarte lunga spre noi si a tras. Am apucat sa le spun fetelor ca ne impusca si m-am lasat pe genunchi, cu capul intre maini.
Am simtit ca am capul ud, dupa care o durere intensa la urechea stanga. Le-am spus fetelor ca m-a impuscat. A fost cumplit, am simtit cea mai mare durere din viata mea! Celelalte fete nu au simtit nimic, nici sora mea, slava Domnului! Daca se pierdea cu firea, punea frana sau era atinsa de un glont, teroristul ne impusca pe toate, cu siguranta. Ne-am privit ochi in ochi. Ne-a vazut, noi ne-am uitat la el si am vazut exact cum a tras in noi. Am ajuns la spital in 10 minute. Dupa alte 10 minute, spitalul s-a umplut cu raniti, cu morti... a fost infiorator.
Atacatorul era cam la 100 de metri in stanga. L-am vazut, desi era bezna. Am vazut flama, am vazut ca era tanar. Am trecut efectiv pe langa el. S-a uitat spre noi si noi spre el. Stiai clar ca te impusca, a fost o senzatie groaznica. Daca nu il vedeam efectiv ca vrea sa traga in noi, daca stateam in pozitie verticala toate ma nimereau in cap (n. red. cele 4 gloante trase asupra masinii).
Am ajuns la cel mai apropiat spital din zona respectiva, dar aceste lovituri au fost concomitent in tot Parisul. A fost o stare de panica in tot Parisul, foarte multi morti, o gramada de tineri. Unul din atacatori s-a dus la o terasa si a omorat 12 oameni. A scos Kalashnikovul: 12 morti fara drept de apel. In noaptea aceea, la spital, ranitii erau si pe holuri, erau si in saloane, eram pat langa pat. Vedeai ca mai moare cate unul, a fost infiorator", a declarat pentru Neptun TV, Cezara Popescu.
Au aparut primele imagini surprinse in timpul atacului din sala Bataclan, din Paris, acolo unde teroristii au ucis peste 80 de persoane care se aflau la un concert rock. In clipul care a aparut pe internet, a carui autenticitate nu a fost stabilita inca, se aud impuscaturi, iar formatia se opreste din cantat. Atacurile au fost revendicate de reteaua terorista Stat Islamic.
Bilantul atentatelor teroriste din Paris, de vineri seara, a ajuns la 132 de morti si 349 de raniti. Aproximativ 100 de persoane au fost ucise in urma unei luari de ostatici la sala de spectacole Bataclan, unde avea loc un concert al grupului hard rock Eagles of Death Metal.
sursa: Romaniatv.net

cezara popescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005226 (s)