News Flash:

Martor in dosarul CET Govora, in care este acuzat Dan Sova: "Mi s-a cerut predarea dosarelor mai grele unor case de avocatura"

14 Februarie 2017
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
dan sova1
Unul din martorii audiati, marti, in dosarul CET Govora in care Dan Sova este acuzat de trafic de influenta, a declarat ca, in perioada in care era jurist la CET Govora, i s-a cerut predarea unor dosare catre casele de avocatura, specificand ca a predat la momentul respectiv doua dosare.
Unul dintre martorii audiati, marti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), in dosarul in care Dan Sova este acuzat ca a luat mita 100.000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura a declarat in fata magistratilor ca, in perioada in care indeplinea functia de jurist la CET Govora, coordonatorul departamentului juridic a cerut predarea unor dosare pentru a fi preluate de case de avocatura.
"Indeplineam functia de jurist la CET Govora. Pentru scurt timp, am fost director general interimar. In perioada ce intereseaza cauza, erau sase juristi la compartimentul juridic. In perioada respectiva, la sfarsitul lui 2011- inceputul lui 2012, a venit la mine Rada Dumitru, coordonatorul departamentului juridic, care mi-a cerut sa ii predau niste dosare mai grele pe care le aveam in lucru, pentru a le preda unor case de avocatura. A doua zi mi-a spus ca e vorba de Savescu, Voinescu si Asociatii. Cred ca am predat doua dosare. Era o perioada destul de aglomerata. Era un fel de a lua presiunea de pe umerii nostri", a declarat martorul in fata judecatorilor. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006239 (s)