News Flash:

Marius Rusitoru, editor de imagine in TVR, si-a pierdut viata in incendiul din Colectiv

2 Noiembrie 2015
1375 Vizualizari | 0 Comentarii
rusitoru
Marius Stefan Rusitoru, in varsta de 27 de ani, care lucra ca editor de imagine in TVR, s-a numarat printre victimele incendiului de vineri seara din clubul Colectiv, informeaza site-ul stiri.tvr.ro.
Marius Rusitorus-a aflat vineri seara la concertul de la club Colectiv in care si-au pierdut viata 30 de persoane.
Marius Rusitoruera pasionat de muzica si s-a dus, vineri seara, in clubul Colectiv, impreuna cu cativa prieteni, dupa cum a declarat fratele acestuia, Alex Rusitoru.
"In seara respectiva, dupa ce a terminat orele de lucru, si-a dat intalnire cu prietenii si au plecat pentru lansarea acestui album ('Mantras of War', al trupei Goodbye to Gravity, n.r.). Vestea a venit in miez de noapte. Dupa miezul noptii, una dintre persoanele cu care a fost acolo, rudele acesteia au aflat ca este internata in stare grava la spital si am fost si noi anuntati si am inceput sa cautam prin oras.Am luat spitalele la rand", a mai spus Alex Rusitoru.
Marius Rusitorulucra de doi ani in Televiziunea Romana si era foarte bun in activitatea sa, potrivit coordonatorului Serviciului Postproductie TVR, Virginia Stanca.
"Am sperat tot timpul ca nu este vorba despre el. Era foarte tanar. Implinea in decembrie 28 de ani. La noi era numai de doi ani. Era foarte bun. Era mai retras, nu era foarte expansiv. Dar era un editor foarte bun. L-am tot cautat de cand am aflat", a mai spus Virginia Stanca, conform stirile.tvr.ro.
In urma incendiului izbucnit vineri seara in clubul Colectiv din Capitala, la un concert, si-au pierdut viata 30 de oameni, cei mai multi tineri, si sunt internati 137, intre care 57 in stare critica, grava sau intubati. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007334 (s)