News Flash:

Mario Mandzukic este convins ca nationala Croatiei poate castiga Campionatul Mondial

13 Iulie 2018
791 Vizualizari | 0 Comentarii
mario m

Croatia a invins Anglia cu scorul de 2-1 si s-a calificat in finala Campionatului Mondial. Mario Mandzukic (32 de ani) a declarat dupa meci ca nationala sa este capabila sa castige si ultimul meci din turneu. Mario Mandzukic (32 de ani), "eroul" natiunii sale, a marcat golul decisiv in minutul 109 si a asigurat locul Croatiei in marea finala, unde va intalni Franta.
Kieran Tripper (27 de ani) a deschis scorul in minutul 5, insa croatii nu au incetat sa lupte. Ivan Perisic (29 de ani) a egalat in minutul 68, iar Mandzukic a dat startul petrecerii pentru compatriotii sai aproape de fluierul final.

Varful lui Juventus nu a atribuit meritele exclusiv echipei sale, spunand ca acest rezultat este "un miracol".

"Este un miracol. Numai echipele grozave pot fi la fel de curajoase ca noi sa lupte dupa un gol primit de la o echipa de calibrul Angliei. Am jucat din inima pe tot parcursul turneului" a declarat Mandzukic. Am fost ca niste lei in aceasta seara si asa vom fi si in finala. Ne-am bucurat de acest meci" ,a declarat Mandzukic.


”Vreau sa ridic trofeul pentru Croatia”- Luka Modric

Luka Modric (32 de ani) a tinut sa le transmita replica celor care au subestimat nationala Croatiei in a doua semifinala de la Campionatul Mondial, in care a invins Anglia.

”Trebuie mereu sa respecti celelalte echipe si sa fii cu picioarele pe pamant. Indiferent ce spun altii, noi ne concentram pe ce avem de facut, dar este motivant cand vezi ca ei spun atat de multe prostii. Se insala, pentru ca aceasta echipa are un caracter urias si am aratat din nou asta. Trebuie sa fim mandri de cum am jucat in a doua repriza si in prelungiri, se pare ca, atunci meciul se apropie de final, conditia noastra fizica se imbunatateste si asta este impresionant.

Am mai spus-o, singura mea dorinta este sa ridic Cupa pentru Croatia”, a declarat Modric.

Finala dintre Croatia si Franta va avea loc duminica, ora 18:00. Partida poate fi urmarita pe TVR 1 si TVR HD.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007115 (s)