News Flash:

Maria Sarapova a revenit pe terenul de tenis

11 Octombrie 2016
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
sarapova
Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, fost numar 1 mondial si castigatoare a cinci titluri de Mare Slem, a revenit pe teren in cadrul unui eveniment caritabil desfasurat in Las Vegas, pentru prima data dupa ce a fost depistata pozitiv cu Meldonium in timpul Openului Australiei, noteaza ESPN.
Rusoaica in varsta de 29 de ani a participat la World Team Tennis Smash Hits, la Caesar's Palace, eveniment organizat de Fundatia Elton John impotriva HIV/SIDA.
Sarapova a jucat doua meciuri de dublu. In prima partida a facut pereche cu americanca Taylor Johnson (16 ani) si a pierdut confruntarea cu dublul Martina Navratilova/Liezel Huber. Ulterior, Sarapova a jucat alaturi de legenda americana John McEnroe impotriva dublului Martina Navratilova/Andy Roddick.
"A fost o ocazie importanta pentru ea (n.r- Taylor Johnson) si pentru mine. Nu am mai fost pe teren de mult timp, dar m-am simtit bine si am ras mult", a declarat Sarapova.
Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea Mariei Sarapova de la 2 ani la 15 luni, iar sportiva din Rusia va putea reveni in competitie pe 26 aprilie 2017. Meldoniumul este o substanta care a fost inclusa de Agentia Mondiala Antidoping pe lista medicamentelor interzise la inceputul anului 2016, iar de atunci peste 150 de sportivi, in special din Rusia, au fost testati pozitiv.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005445 (s)