News Flash:

Maria Constantin s-a afisat weekend-ul trecut la un eveniment privat la bratul altui barbat

23 Septembrie 2017
1944 Vizualizari | 0 Comentarii
maria3
Maria Constantin s-a afisat weekend-ul trecut la un eveniment privat, in plin divort cu Marcel Toader, la bratul altui barbat. Este vorba despre cel care ii creeaza vestimentatiile pentru aparitiile pe scena si la TV, designerul Florin Burescu.

Prezenti la botezul fiicei cantaretei de muzica populara Fanuta Modoran, care s-a desfasurat la un local din Bucuresti, Maria Constantin si Florin Burescu au fost observati dansand impreuna toata seara, ei nefiind nedezlipiti.

Maria Constantin si Florin Burescu au fost invitati la botezul Mariei, fiica Fanutei Modoran, cei doi fiind asezati la aceeasi masa. Evenimentul respectiv a fost prezentat chiar de catre designer.

Pana cand a venit randul solistei Maria Constantin sa ii distreze pe invitati cu muzica sa, aceasta a stat in bratele craioveanului atat pe ringul de dans, cat si la masa, ea nefiind scapata din ochi nicio clipa de acesta.

Imediat dupa ora 1.00, Maria Constantin a fost cea care a intretinut atmosfera, momentul sau artistic fiind prezentat chiar de catre Florin Burescu. Acesta a tinut un discurs despre iubire inainte ca solista sa preia microfonul.

Apropiatii celor doi au confirmat ca in ultima perioada Maria si Florin au petrecut foarte mult timp impreuna.

Galerie Foto


maria constantin marcel toader florin burescu fanuta modoran
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006213 (s)