News Flash:

Maria Constantin, in razboi cu fostul sot

18 Februarie 2017
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
maxresdefault
Maria Constantin se lauda fericita ca a reusit sa stabileasca o relatie buna cu fiul ei, insa fostul sot o acuza de neglijenta si a deschis din nou razboiul intre ei.

Ciprian Tapota Lataretu, fostul sot al Marie Constantin, o acuza pe artista ca-si neglijeaza copilul. Barbatul sustine ca aceasta nu l-a mai sunat pe cel mic de doua luni, iar atunci cand a mers la el, i-a dus jucarii folosite.


"Situatia e mult mai complicata. Maria nu are o relatie buna cu mine, dar cu copilul ar fi trebuit. Nu l-a sunat de doua luni de zile. A venit sa il vada inainte de sarbatori. Chiar acum cateva zile a sunat-o copilul si nu i-a rasuns.  Eu sunt cu inima foarte deschisa si spun lucrurile asa cum sunt. Ultima data a fost sunat Codrut de ea cand a intrat in emisiunea lui Mihai Morar. Il sunase din culisele emisiunii, inainte sa intre. Noi nu avem nimic de impartit. Niciodata nu i-am interzis. Eu i-l duceam in oras, sa il vada. O mama adevarata n-ar face asta. Eu am sunat-o sa vad daca se considera mama pentru acest copil. Macar sa il sune. De doua luni de zile nu l-a mai vazut. A venit cu jucarii folosite la copil. I-a dat o tableta folosita de ea, cu numere de telefon, conturi de gmail si cu imagini. Relatia cu copilul s-a rupt atunci cand a plecat... sa se faca vedeta", a declarat Ciprian Tapota Lataretu, fostul sot al Marie Constantin.

maria constantin razboiul neglijeaza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006669 (s)