News Flash:

Maria Carneci este DEVASTATA! A murit...

13 Noiembrie 2014
2214 Vizualizari | 0 Comentarii
maria carneci

Interpreta Maria Carneci a trecut prin clipe dureroase, dupa ce soacra ei s-a stins din viata, in timp ce dormea. Artista marturiseste ca a avut o legatura stransa cu femeia.

Soacra Mariei Carneci a facut accident vascular, avand creierul inundat de sange, iar cantareata a trecut cu greu peste acest moment. "A fost ca o mama pentru mine. S-a dus luni, fara niciun semn. Niciodata in viata mea nu mi-a spus «nu pot, nu vreau». Luni seara, am vorbit cu ea, iar marti am fost anuntata la filmari ca acasa a venit ambulanta acasa. M-am gandit ca e vorba despre socrul meu, pentru ca el este operat la inima", a declarat artista intr-o emisiune Tv.
Maria Carneci poveste socata despre evenimentul dureros prin care a trecut. "Socrul meu mi-a spus ca nu a durut-o nimic. A avut un accident vascular sever, a avut tot creierul inundat in sange. Totul s-a petrecut in somn. Socrul meu a vazut ca ea nu se mai scoala si a strigat-o. A vazut ca nu mai raspunde. Cand a vrut sa traga pilota de pe ea, a cazut intre pat si calorifer. Trei ore s-a chinuit sa se ridice de acolo. Cand s-a ridicat, s-a dus si a anuntat o vecina. Inainte de culcare, l-a rugat pe socrul meu sa dea pe un post, poate gaseste o emisiune cu mine", a povestit Maria Carneci.
Sursa: cancan.ro 

maria carneci soacra accident vascular sange cantareata mama ambulanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007125 (s)