News Flash:

Maria are 70 de ani si este insarcinata in luna a 6-a! „Medicii mi-au spus ca este fetita…”

27 Mai 2018
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
maria

Maria de la Luz, o mexicanca in varsta de 70 de ani este pe cale sa devina cea mai batrana mama din lume. Femeia, care mai are inca 8 copii, le-a aratat jurnalistilor ecografiile sale.

O femeie in varsta de 70 de ani sustine ca este insarcinata pentru a opta oara. Maria de la Luz ar putea deveni cea mai varstnica femeie din lume care a nascut.

Maria de la Luz, din Sinaloa, a acordat un interviu pentru o televiziune locala in care a aratat ecografia si spune ca medicii i-au dat vestea ca va avea o fetita. „Mi-au spus ca o sa am o fetita. Priviti, ii puteti vedea fata”, a spus Maria de la Luz.

Femeia spune ca si-a dat seama ca este insarcinata abia in luna a treia, atunci cand a inceput sa vomite , sa ameteasca si sa aiba dureri cumplite de picioare. Maria de la Luz nu a vrut sa spuna daca a apelat la vreun tratament sau pur si simplu s-a intamplat.

Maria le-a aratat jurnalistilor ecografiile cu bebelusul, care este o fetita, dar nu a vrut sa de mai multe detalii despre fertilizarea in vitro. In schimb, femeia le-a spus ca ceilalti copii ai sai nu sunt incantati de faptul ca ea este din nou insarcinata si ca vor avea o surioara.

„Ma dureau picioarele, aveam stari de voma si ameteam. Momentan mi-au facut vreo 10 ecografii intr-o clinica privata si in spitalul public. Doctorilor nu le-a venit sa creada”, a mai spus femeia potrivit dailymail.co.uk.

La noi in Romania s-a inregistrat un caz asemanator, Adriana Iliescu nascand o fetita cand avea varsta de 67 de ani.

In 2005, pe cand avea 67 de ani, Adriana Iliescu a ramas insarcinata prin inseminare artificiala, iar mai apoi a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, Eliza. Sarcina profesoarei a starnit o adevarata revolta in randul oamenilor de rand, carora li s-a parut ca este ingrozitor ca un copil sa fie crescut de o femeie care i-ar putea fi strabunica.
Au trecut zece ani de atunci, iar Adriana Iliescu si-a crescut singura fetita, care astazi este o domnisoara eleganta, cu note extrem de mari la invatatura.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006000 (s)