News Flash:

Marele regret cu care a murit Sebastian Papaiani

27 Septembrie 2016
1353 Vizualizari | 0 Comentarii
papaiani2 2
Celebrul actor Sebastian Papaiani a murit in aceasta dimineata la varsta de 80 de ani.

Casatorit in tinerete cu actrita sibiana Eugenia Giurgiu, artistul a avut parte si de un mostenitor din aceasta casnicie, baiatul nascut in 1963 fiind botezat tot Sebastian. Divortul dintre actori s-a pronuntat cand Papaiani jr avea 10 ani, instanta hotarand ca baiatul sa ramana la parintele lui. Si totusi, baiatul n-a acceptat verdictul si a fugit la mama lui, revazandu-si tatal doar o singura data de atunci, in 1987! 

Baiatul lui Papaiani, care traieste singur si lipsit de posibilitati intr-un imobil vechi din Sibiu, isi recunoaste culpa: "Ma simt vinovat pentru faptul ca, desi fusesem incredintat tatalui, la solicitarea mea, atunci cand aveam 10 ani, eu am fugit de la el si m-am reintors la mama. Tata nu mi-a putut ierta niciodata tradarea, de aceea nu a vrut sa mai stie absolut nimic de mine. A venit pentru cateva minute in 1987, atunci cand imi satisfaceam stagiul militar la Giurgiu. Am stat foarte putin de vorba, asa ca doi straini”, a declarat Sebastian Papaiani jr pentru iongirnod.blogspot.ro. 

Sursa citata noteaza si o replica acida a baiatului actorului: "Cand a murit mama, in anul 2000, l-am chemat la inmormantare, insa a refuzat sa vina, preferand sa mearga la funeraliile lui Dem Radulescu!”. 

a murit actrita eugenia giurgiu divortul papaiani jr dem radulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006250 (s)