News Flash:

MARE ATENTIE daca mergeti cu masina in Ungaria! S-A INCHIS AUTOSTRADA!

14 Septembrie 2015
1712 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada nadlac arad
Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care se afla in Ungaria sau doresc sa se deplaseze in aceasta tara in privinta inchiderii unei portiuni din autostrada M1.
Este vorba despre portiunea de autostrada spre Hegyeshalom, la frontiera cu Austria, de la kilometrul 165, care a fost inchisa de catre Politia Judetului Gyor-Moson-Sopron, pentru circulatia autoturismelor. In aceste conditii, politistii maghiari redirectioneaza autoturismele catre soseaua M15, care face legatura cu Bratislava.
Ministerul Afacerilor Externe le recomanda soferilor sa consulte adresa web www.utinform.hu/webkamerak/ pentru a obtine informatii despre trafic in timp real, prin intermediul camerelor de supraveghere de pe autostrada. De asemenea romanii care calatoresc sunt sfatuiti sa consulte pagina de internet www.mae.ro sau sa utilizeze aplicatia „Calatoreste in siguranta” (disponibila gratuit in „App Store” si „Google Play”), care ofera informatii, recomandari de calatorie si posibilitatea de a fi alertati, in cazul in care apar situatii speciale.

kilometrul 165
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006532 (s)