News Flash:

Marcel Toader, dEZVALUIRI FABULOASE despre sotia sa! A FACUT TOTUL PUBLIC! Iata mesajele

7 Septembrie 2017
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
toader
Marcel Toader a facut noi dezvaluiri despre Maria Constantin. Omul de afaceri a povestit cum a descoperit ca este inselat de Maria Constantin, iar detaliile sunt halucinante. Marcel Toader a marturisit ca a avut ceva semnale de la inceput ca relatia sa cu interpreta de muzica populara nu era ce trebuie si ca, de un an, el si Maria Constantin nu mai aveau nicio treaba unul cu celalalt.



Marcel Toader a facut publice si dovezile faptului ca a fost inselat de Maria Constantin, un schimb de mesaje cu amantul sotiei, asa cum CANCAN.RO, a dezvaluit in premiera.

Marcel Toader a povestit detalii halucinante despre cum a aflat ca Maria Constantin l-a inselat. „S-a intors la 11 noaptea cu rochia murdara”, a dezvaluit Marcel Toader. Omul de afaceri a dezvaluit ca Maria s-a intors de la un concert cu rochia murdara in fata si ca apoi a plecat de acasa. Cand s-a intors avea rochia murdara si in spate. Marcel Toader a mers la masina si a vazut mustele si tantarii lipiti pe capota si pe grila masinii. In momentul acela a realizat ca Maria statuse pe capota. Marcel Toader a marturisit ca in acel moment, pusa in fata evidentei, Maria i-a recunoscut ca l-a inselat. El a intrebat-o de ce a facut acest lucru, iar Maria i-a replicat ca este nefericita.



„Ti-am spus (n.r.- lui Dan Capatos) ca nu mai vreau sa ma gandesc la casatorie. Eu am intrat cu sufletul deschis in aceasta relatie. Am vorbit despre ce nu a mers in relatiile noastre, am avut cateva semne de intrebare, dar am trecut repede peste aceste semne, am inceput proiectul impreuna, sa o fac cunoscuta.



Am pus la picioarele ei toate cunostintele mele, toate resursele mele, si financiare. Zilele trecute un prieten mi-a spus: «Marcele, tu nu ai sunat nici 5% din cunostintele tale ca sa te ajute pe tine fata de cat le-ai sunat sa o ajute pe Maria»”, a marturisit Marcel Toader la „Xtra Night Show”.



Marcel Toader a povestit si un episod de la emisiunea „Ferma vedetelor”, acolo unde a participat alaturi de Maria Constantin: „Am urcat scarile si ma asteptam sa ne luam in brate. Dar nu eu am fost luat in brate. Nu-mi venea sa cred. M-am expus cumplit, dovada a fost cand am ajuns acasa”, a spus omul de afaceri.

„Am vorbit cu nasul Prigoana si el m-a intrebat: «Ce e, fiule?». I-am spus: «Nasule, nu mai e nimic la mijloc»”, a rememorat Marcel Toader o discutie purtata cu Silviu Prigoana.



„Am primit un mesaj in aceasta seara, o pastrez anonima pe persoana respectiva. Mesajul suna asa: «Dumneavoastra n-ati fost niciodata casatorit cu Maria, dumneavoastra ati facut parte dintr-un plan bine pus la punct. E cineva care detine multe informatii. De ce ma gandesc ca am fost parte a unui plan? La doua luni de cand s-a casatorit cu mine cariera a fost pe primul plan, dupa primul an noi nu mai existam. Zilnic pleca 6-8 ore la sala, primeam informatii ca nu merge numai la sala, i-am spus: «Atentie ce faci, ca este foarte important ce faci» si totul a culminat cu taierea parului. Un an de zile noi n-am mai existat, un an de zile v-a mintit pe toti, eu incercam sa ii dau de inteles ca sunt in continuare alaturi de ea, dar eu nu mai contam. De un an nu mai aveam nicio treaba unul cu celalalt, nici sexual, decat foarte rar”, a precizat Marcel Toader.



Marcel Toader a spus ca motivul pentru care a iesit public sa povesteasca tot ce a fost este faptul ca Maria Constantin a incalcat intelegerea de a nu vorbi despre el. „A avut loc un gratar de taina, unde au pus la cale strategia: ca sunt un puturos si alte acuzatii”, a subliniat Marcel Toader.

marcel toader dezvaluiri maria constantin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005335 (s)