News Flash:

Marcajele rutiere de la o intersectie din Timisoara, devenita celebra in intreaga lume, ar putea disparea

19 Noiembrie 2017
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
pasajul jiul

Marcajele rutiere din intersectia de la pasajul Jiul din Timisoara, care a devenit celebra in intreaga lume, ar putea disparea, primarul Nicolae Robu anuntand ca a realizat un sondaj, iar aproape 20% dintre respondenti au precizat ca marcajele ii incurca in trafic.
Intr-o postare publicata pe contul sau de Facebook, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, explica faptul ca nu el a decis ca la intersectia de la pasajul Jiul, inaugurat in urma cu o saptamana in urma largirii la cinci benzi, sa fie realizate acele marcaje rutiere care au declansat reactii pe retelele de socializare.

“Hai sa lamurim lucrurile cu marcajul de la intersectia Jiul – Republicii. N-am nicio legatura cu acel marcaj! Dimpotriva, parerea mea a fost sa nu se realizeze si mi-am exprimat-o la fata locului, sambata, in jurul orei 19.00, inainte de a pleca de pe santier. Dar, un primar nu este nici proiectant si nici realizator de marcaje rutiere si lucrul acesta ar trebui sa-l stie orice om care pretinde ca are inteligenta superioara unei gaste -ca sa iau un referential!”, a scris Nicolae Robu, pe reteaua de socializare.

Primarul Timisoarei spune ca a anticipat care va fi reactia publicului, astfel ca si-a exprimat nemultumirea cu privire la acest aspect.
“In jurul orei 24.00, sambata spre duminica, cand am revenit pe santier, am gasit intersectia marcata, urmare a deciziei specialistilor. Mi-am exprimat imediat nemultumirea, spunandu-le celor prezenti -anticipand 100% ce a urmat sa se intample a doua zi!-, ca, in plan mediatic- si numai in plan mediatic, accentuez, respectiv pe retelele de socializare-, s-a ales praful din inaugurare si de toata zbaterea, munca, lupta, pasiunea, felia de viata puse in joc pentru realizarea acestui obiectiv”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timisoarei a mai anuntat ca a realizat un sondaj pe Facebook, dupa cinci zile de la inaugurarea pasajului Jiul, care arata, printre altele, ca 19% dintre respondenti considera ca marcajul ii incurca in trafic. Prin urmare, Nicolae Robu le-a cerut specialistilor sa vina cu alternative, existand posibilitatea ca marcajul rutier sa dispara.

“Intruca sondajul realizat de mine pe Facebook, dupa 5 zile de folosinta a pasajului, sondaj la care au raspuns deja peste 1600 persoane, nu arata o suficient de mare, in raport cu exigentele mele, perceptie pozitiva a cetatenilor asupra marcajului cu pricina, 37.5% din repondenti afirma ca marcajul ii ajuta in trafic, 43.5% din repondenti afirma ca marcajul nici nu ii ajuta in trafic si nici nu ii incurca, 19% din repondenti afirma ca marcajul ii incurca in trafic, am cerut specialistilor sa vina cu alternative, neexcluzand nici alternativa lasarii intersectiei nemarcata, asa cum sunt alte intersectii in orasul nostru si in alte orase. Mentionez, insa, ca decizia le apartine, asa cum le apartine si raspunderea”, a conchis Nicolae Robu. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005254 (s)