News Flash:

Mara Banica rupe tacerea! Vedeta TV sustine ca a vazut filmuletele compromitatoare cu Maria Constantin

8 Septembrie 2017
1555 Vizualizari | 0 Comentarii
mara banica
Scandalul dintre Maria Constantin si Marcel Toader este pe departe de a se termina. Mara Banica a facut declaratii incendiare in aceasta seara la ”Xtra Night Show”.


Mara Banica a confirmat ca a vazut filmulete erotice cu Maria Constantin. De asemenea, jurnalista crede in suferinta fostului rugbist si sustine ca acesta nu minte. 


”Iti filmezi iubita in momente intime cu sau fara voia ei. Eu am luat la un moment dat sa le dau, dar nu le-a vrut nimeni. Am vazut filmuletele compromitatoare cu Maria. (...) Am simtit ca nu da doi bani pe ea, ca nu o respecta. Ultima discutie cu Maria a fost duminica, mi-a spus ca a fost o victima si a vorbit foarte frumos despre tine. Are cu 15 kilograme mai putin intr-o luna. Nu ai cum sa mimezi suferinta in halul asta. Zici ca face reclama la pompe funebre. Maria este o femeie de consum.”, a declarat Mara Banica pentru ”Xtra Night Show”.


Conform surselor noastre, Maria Constantin si Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divortul, urmand ca in cateva saptamani sa fie amandoi doi oameni liber. Acestia au 30 de zile la dispozitie timp sa se gandeasca daca vor cu siguranta sa faca acest pas, termenul fiind pe 13 septembrie.


maria constantin marcel toader mara banica filmulete erotice victima
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006964 (s)