News Flash:

Manechinul Rick Genest, cunoscut ca Zombie Boy, s-a sinucis la 32 de ani

3 August 2018
817 Vizualizari | 0 Comentarii
hepta 906768

Modelul canadian Rick Genest, cunoscut ca Zombie Boy, care a apărut şi în videoclipul piesei "Born This Way", interpretată de Lady Gaga, s-a sinucis la vârsta de 32 de ani, potrivit contactmusic.com.

Informaţia despre decesul lui Genest a fost anunţată joi pe platforma de socializare online Facebook de agenţia de modele Dulcedo Management, cu care lucra manechinul, o figură atipică în lumea modei.

Zombie Boy a devenit cunoscut în domeniul modei prin faţa, scalpul şi corpul în întregime tatuate. De altfel, numele acestuia a fost înscris în Guinness World Records în 2011, deţinând recordul pentru cele mai multe tatuaje reprezentând oase (139) şi cele mai multe tatuaje reprezentând insecte (176).

De-a lungul carierei, a defilat pentru case de modă celebre, precum Thierry Mugler, şi a pozat în reviste ca Vogue, GQ şi Vanity Fair.

Lady Gaga, care a contribuit din plin la succesul tânărului, a scris pe platforma de micro-blogging Twitter că acesta s-a sinucis, miercuri, confirmând o informaţie publicată de People.

Starul pop şi-a exprimat regretul şi a vorbit fanilor despre pericolele depresiei.


zombie boy lady gaga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006620 (s)