News Flash:

Mancare Royal Canin - pentru animele de companie sanatoase

8 Noiembrie 2014
2584 Vizualizari | 0 Comentarii
Royal Canin este unul din cei mai mari producatori de mancare pentru caini si pisici. Este un brand cu traditie si cu experienta in acest domeniu, ofera nutritie adecvata pentru caini si pisici. Misiunea Royal Canin este oferirea unei diete sanatoase, unei diete specifice pentru fiecare animal in parte, in functie de rasa, varsta, greutate si toti ceilalti factori care ofera unicitate fiecarui animal. Mancare Royal Canin in Romania gasesti la PentruAnimale, pe site ai o oferta larga de mancare Royal Canin atat pentru caini cat si pentru pisici, de diferite rase.
Pentru a pune in perspectiva importanta unei nutritii adecvate pentru animalele noastre de companie si modul cum aceasta poate fi atinsa prin mancare Royal Canin, am sa pun doua intrebari mari.

De ce nu e bine sa imi hranesc animalul de companie cu resturi de la masa?
Raspunsul simplu este pentru ca resturile de la masa nu ofera elementele nutritive de care are nevoie pentru a ramane sanatos. Mancarea pentru oameni nu este potrivita, pentru ca pisicile si cainii au nevoie, la fel ca noi, de anumite proteine, vitamine si mineralele, de unele au nevoie mai mult decat de altele. Resturile de la masa sunt o cale sigura pentru a creste in greutate si pentru a-ti transforma animalul de companie intr-un mofturos de clasa mare. Resturile de la masa sau chiar si o masa completa nu reprezinta solutii de nutritie bune. Daca vrei sa ii mai dai cate ceva de mancat, ofera-i bunatati din cand in cand, pentru a ii recompensa comportamentul corespunzator, insa nu il obisnui cu resturi de la masa.
Ce contine mancarea pentru animale si de ce este mai buna?
Mancarea Royal Canin de pilda contine, in functie de fiecare tip, un anumit procent de carne, un mix de legume, cereale si peste. Toate acestea ofera o masa echilibrata, o anumita cantitate de vitamine si minerale. Fiecare animal in parte are nevoie de anumiti nutrienti intr-o anumita cantitate, in functie de rasa, greutate, varsta sau afectiuni. Exista o gama larga de produse Royal Canin disponibile si in Romania, create special pentru a atinge cat mai bine nevoile fiecarui animal in parte.
PentruAnimale.ro ofera mancare Royal Canin in Romania, pentru caini si pisici, de diferite tipuri. Vezi oferta pe site!

royal canin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007798 (s)