News Flash:

Mananca sanatos: O budinca usor de preparat si foarte gustoasa

14 Mai 2014
4645 Vizualizari | 0 Comentarii
Fie ca alegi sa servesti budinca de dovlecei la micul-dejun, la gustare sau cina, preparatul va fi la fel de gustos si satios!
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 4.
Complexitate: usor.
Ingrediente
3 dovlecei subtiri
5 oua?
2 linguri cu smantana
3 linguri cu parmezan
2 linguri cu ulei de masline
sare
piper
Mod de preparare
1. Spala dovleceii in coaja si sterge-i cu un prosop de hartie. Feliaza-i cat mai subtire si pune-i intr-o sita. Incinge uleiul intr-o tigaie si rumeneste feliile de dovlecel, amestecand din cand in cand, scrie ecuisine.ro. Nu usca sau arde dovleceii pentru ca-si vor pierde dulceata!
2. Sparge ouale intr-un castron si adauga smantana si branza parmesan. Potriveste de sare si piper. Unge cu putin ulei o tava micuta, pune dovleceii si rastoarna sosul alb de branza si parmezan.
3. Da la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, pana ce budinca se leaga si capata o culoare frumoasa, apetisanta si aramie.
4. Serveste budinca de dovlecei cu parmezan la micul-dejun, alaturi de cateva felii de paine prajita (unsa cu putin ulei de masline si presarata cu oregano uscat) si rosii cherry.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006983 (s)