News Flash:

Managerul unui spital important din Bucuresti a fost DEMIS

26 Aprilie 2017
965 Vizualizari | 0 Comentarii
florian bodog
Managerul Spitalului Sfantul Pantelimon a fost demis miercuri din functia pe care o ocupa interimar, a anuntat ministrul Sanatatii, Florian Bodog.
"L-am demis pur si simplu. Dansul nu era sub concurs, era interimar, l-am demis pur si simplu. Am primit informarile si intrucat mi-au fost semnalate erori de management, care nu se datoreaza neaparat managerului. Inca nu am hotarat cine ii va lua locul", a declarat, pentru MEDIAFAX, ministrul Sanatatii, Florian Bodog.
Florian Bodog a explicat luni ca a gasit mai multe nereguli la spitalul Sfantul Panteliomn, in special legate de tranfuzii.
"Vorbim despre probleme legate de transfuzie, procedura de trasfuzie, vorbim despre faptul ca persoana respectiva, cu toate ca avea in fisa postului atributii de administrare de transfuzii de sange, nu avea pregatire in acest sens si vorbim despre faptul ca nu au fost asigurate acele cartele pentru controlul final la patul pacientului inainte de administrarea sangelui. Sanctiunile aplicate au fost propuse de inspectie, in limita legii, alte sanctiuni le pot face doar organele abilitate in acest sens. Astazi voi avea o discutie cu colegii mei din directiile din minister si vom lua o decizie in acest sens", a adaugat ministrul Sanatatii. Mediafax.ro

florian bodog
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1343 (s) | 32 queries | Mysql time :0.014867 (s)