News Flash:

Manager nou la Spitalul Municipal

18 Aprilie 2016
563 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Municipal Timisoara
Dupa mai bine de cinci ani de activitate la carma Spitalului Municipal din Timisoara, Octavian Mazilu va fi inlocuit in aceasta functie de catre Olimpia Oprea. Se pare ca nu a fost facuta o informare oficiala in acest sens din partea Primariei Timisoara, dar acest lucru s-a discutat si in consiliul de administratie al unitatii sanitare deja.
Octavian Mazilu a primit in ultima perioada (din luna ianuarie 2016) un mandat de manager interimar, pe o perioada de trei luni, care a expirat vineri. In locul sau va veni, tot cu un mandat de manager interimar, doctorul ginecolog Olimpia Oprea, care lucreaza la Clinica Odobescu a Spitalului Municipal Timisoara, scrie tion.ro.
Doctorul Mazilu va fi in continuare la Spitalul Municipal Timisoara, pe sectia de Chirurgie. Cat timp a fost manager a derulat multe proiecte europene si a adus dotari importante pentru spitalul din Timisoara. Mazilu a lucrat 20 de ani in chirurgia de urgenta si lucreaza din ianuarie 1991 in spital, iar acum isi va relua activitate ca sef al Clinicii de Chirurgie Generala si Oncologie a Spitalului Municipal Timisoara.
Mazilu a devenit manager in urma unui concurs, in urma cu peste cinci ani, iar din ianuarie a primit un mandat de interimat pe o perioada de trei luni. Olimpia Oprea a derulat si ea, de mai mult timp, proiecte europene pentru dotarea Clinicii Bega din Timisoara.
Dupa cele trei luni de interimat ale Olimpiei Oprea se va organiza un concurs pentru ocuparea acestui post de manager al Spitalului Municipal Timisoara.

octavian mazilu clinica odobescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0958 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032085 (s)