News Flash:

Mama era cu copilul in tren cand a vazut un scaun liber pe care statea poseta unei doamne. A vrut sa se aseze acolo, dar... ce a urmat este incredibil!

24 Iulie 2017
1238 Vizualizari | 0 Comentarii
mama
Toate mamele care calatoresc cu copilasul lor stiu cat de greu este. Iar cand gasesc un loc liber in autobuz, tren sau avion, e ca o binecuvantare ca pot, in sfarsit, sa stea jos si sa se relaxeze.
Mama din imagini a pornit intr-o calatorie cu trenul, impreuna cu bebelusul ei de cateva luni. Cum toate locurile pareau sa fie ocupate, a vazut intr-un tarziu un scaun pe care o doamna isi tinea poseta.
A rugat-o sa ia poseta de acolo si a intrebat daca poate sa se aseze impreuna cu copilul acolo. Dar ce a urmat este greu de imaginat. Femeia a fost foarte deranjata de rugamintea tinerei mamici si i-a dat cel mai neprietenos raspuns.
„Am intrebat-o frumos daca isi poate lua geanta de pe scaun ca sa ma pot aseza si eu cu bebelusul pe care il tineam in brate”, a spus mama, scrie poatenustiai.ro.
Atunci, femeia mai in varsta a reactionat : „Trebuie sa respecti batranii. Oamenii au platit ca sa stea aici”.
Este evident ca si mama a platit bilet intreg pentru acea calatorie, si pentru ea si pentru copilul sau.
Femeia mai in varsta parea sa fie foarte deranjata de faptul ca mama avea un copil: „Nu vreau un copil care tipa”, a spus ea, pe un ton ridicat.
Imediat, mama i-a dat replica: „El nu tipa si se comporta mai bine decat tine”

toate mamele autobuz tren avion mama
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005108 (s)