News Flash:

Mama Denisei Raducu nu-si revine nici acum dupa moartea fiicei sale

22 Noiembrie 2017
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
dnei

Mama Denisei Raducu nu-si poate reveni nici acum dupa disparitia tragica a fiicei sale.

Mama regretatei artiste, Geta Dovleac, a recunoscut ca nici acum, la luni distanta, nu-i poate reveni dupa pierderea suferita.

 „Am plecat intr-o noapte pe la 12:00, am fost la cimitir. Eu m-am intors si m-am culcat in masina. Marian m-a cautat toata noaptea, m-a cautat cu vecinii.

M-a cautat la calea ferata pentru ca eu cu o zi inainte am zis ca ma duc sa ma arunc. M-a gasit spre dimineata in masina”, a dezvaluit mama Denisei Raducu intr-un interviu pentru o emisiune de la Kanal D.
„Fanii ii aduc flori, vin mereu aici, ca la pelerinaj. Intotdeauna am lumanari si tamaie pentru Denisa. Ii mai aduc si lumanari electrice, sa fiu eu sigura ca are lumina.

Eu ma culc cu Denisa in gand si ma trezesc cu Denisa in gand. Chiar daca mai am o fata si trei nepoate frumoase foc, eu tot cu ea in gand sunt. O visez mereu vesela, imi zice mereu ca este bine, sa stau linistita. Incearca sa-mi transmita ceva sa nu ma  plang.

Imi cere haine, rochii. Rochia ei preferata era una alba. Mai avea o rochie preferata, una neagra cu argintiu pe la poale. Astea doua ii placeau ei”, a declarat Geta Dovleac.

Cantareata Denisa Raducu a murit, duminica 23 iulie dimineata, la varsta de 27 de ani. Prima melodie lansata de Denisa Raduca este "DACA POZELE AR VORBI" impreuna cu acelasi Florin "Peste".Ea a lasat in urma multe suflete indurerate. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006329 (s)