News Flash:

Mama Denisei Raducu a ajuns la spital

18 August 2017
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
denisa2
Geta Raducu se confrunta din nou cu probleme de sanatate, dupa ce, in urma cu trei saptamani, ea a fost operata la picior si, o perioada, s-a deplasat cu ajutorului unui scaun cu rotile! In urma cu putin timp, mama Denisei s-a prezentat la medic pentru a-si face o serie de analize, dar si o recuperare la nivelul soldului! La inmormantarea Denisei Manelista, mama cantaretei a trecut prin momente groaznice! Intr-o clipa de neatentie, femeia s-a lovit puternic de sicriul artistei si a cazut ca secerata, spre disperarea celor din jur, care au crezut ca Geta Raducu a lesinat!

«Geta si-a dislocat soldul pe loc si a fost dusa de urgenta la spital, unde medicii au si bagat-o in sala de operatii! Fragmentele osoase i-au fost fixate cu suruburi, in plus, i s-a introdus si o tija in picior, motiv pentru femeie sa se intoarca acasa in scaunul cu rotile al Denisei», au dezvaluit persoane din Stefanesti, care sustin si ca recuperarea va fi un proces de lunga durata!

Din pacate pentru mama artistei, durerile la picior i s-au accentuat in ultima vreme si a fost necesara o noua «vizita» la spital, mai devreme decat se astepta! «Dupa pomana de trei saptamani a manelistei, Geta Raducu a hotarat sa se duca la clinica pentru o serie de analize! Mama cantaretei nu se simtea prea bine si a vrut sa vada care este cauza durerilor! Femeia s-a plans medicului ca nu isi poate misca  piciorul decat foarte putin, iar la nivelul bazinului, simte niste intepaturi! Doctorul a ascultat-o si i-a spus ca este normal ce se intampla, incat a trecut foarte putin timp de la operatie si abia cand va incepe sa faca recuperarea, situatia se va remedia la nivel locomotor! I-a dat in schimb calmante si a pus-o sa faca niste exercitii necesare pentru deblocarea spatelui», au povestit apropiatii familiei!

geta raducu operata spital
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004650 (s)