News Flash:

Mama a facut publica o poza cu baiatul ei in chiloti. Multi au ras sau au criticat-o. Apoi a venit explicatia ei si toti au fost nevoiti sa-si ceara scuze :( Care a fost motivul

7 August 2017
2492 Vizualizari | 0 Comentarii
fiu

Drake Medinger e unul dintre cei mai curajoși băieți de 10 ani. În septembrie 2012, Drake a fost diagnosticat cu leucemie, de atunci a trecut prin multe. Transfuzii de sange si maduva, chimioterapie și multiple operații.


În luna martie, anul trecut, cancerul a intrat în remisie și Drake nu a mai făcut chimioterapie. Din păcate, șase luni mai târziu, băiatul a fost diagnosticat cu cancer testicular și lupta lui a reînceput.

 

Luni, mama lui a postat o poză cu el pentru a arăta prin ce trece băiatul ei. Poza a devenit virală.

“Pentru cine se luptă cu cancerul sau face chimioterapie. Pentru cine suferă din cauza acesti boli oribile. Totul o să devină real, foarte greu și foarte repede. Înainte să începeți cu “de ce ai posta o poză cu el în chiloți”, imaginea pe care o postez în această dimineață nu arată mai mult decât o pereche de slipi și pentru că viața nu e întodeauna corectă și frumoasă. Viața nu e frumoasă și cancerul distruge o persoană.”


Mama lui Drake a descris cum Drake nu își mai poate controla obiceiurile de a merge la baie din cauza a tot prin ce a trecut, pentru că e piele și os și a devenit o bătălie să îl facă să mănânce și o boabă de mazăre.

 

Fiul ei doarme cu ea în fiecare seară pentru că îi este teamă de ceea ce s-ar putea întâmpla noaptea. “Îi este frică să nu se întâmple ceva și îi este frică să fie singur, acel ceva este moartea.”

Drake își întreabă mama deseori dacă îți va putea să își revadă tatăl în rai dacă va muri. O întrebare care îi rupe sufletul de fiecare dată.

“Așa îmi spune mie că nu va scăpa. Asta înseamnă că nu vrea să fie atins, pentru că are dureri prea mari. Așa îmi spune că îi este frică că nu va apuca să-și serbeze ziua de naștere. Așa îi spun eu că voi continua să lupt pentru el, atunci când el nu va mai putea. Suntem doar eu și el, lumea noastră.”


Jessica, mama lui Drake a mai scris “ din momentul în care am aflat că sunt însărcinată, până la infinit, el este motivul pentru care trăiesc. El este zâmbetul meu, dragostea mea, fiecare bătaie a inimii. În același timp, el este și lacrima, durerea din inimă și încruntarea. El e viața mea.”

drake medinger chimioterapie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005743 (s)