News Flash:

„Majoritatea bolilor incep din colon”. Antibioticul natural ce iti poate curata sanatos si eficient stomacul si intestinele

15 Ianuarie 2018
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
smochine

Iti prezentam un remediu puternic din doua ingrediente care te va ajuta sa scapi toate bacteriile din stomac. Ai nevoie de smochine si ulei de masline. Expertii sustin ca acest remediu este eficient pentru mai multe probleme de sanatate, inclusiv problemele cu stomacul, hemoroizii, constipatia, colesterolul ridicat, anemia, astmul, bronsita si chiar infertilitatea.

Smochinele sunt o sursa excelenta de calciu, sunt bogate in fibre si au efect laxativ. Ajuta in slabire si sunt o sursa buna de potasiu, regland tensiunea.

Ingrediente:

40 g smochine uscate

Ulei de masline

 

Mod de preparare:

Pune smochinele uscate intr-un borcan si adauga ulei de masline pana cand le acopera. Inchide bine borcanul si lasa-l asa timp de 40 de zile.
De asemenea, se recomanda consumul uleiului de masline in care sunt puse maslinele – o lingurita, dimineata, tot pe stomacul gol.
In cazul in care nu mai poti astepta, poti pregati doua borcane, iar dupa sapte zile poti incepe cu unul dintre borcane. Cu scopul ca acest tratament sa fie cat mai eficient, este important sa-ti optimizezi dieta in tot acest timp. Mananca numai mancare gatita, fara prea multe condimente iuti, scrie e-dimineata.ro. Nu manca acru si evita carnea grasa. Prepara-ti mancarea in ulei de masline procesat in mod natural.

Beneficii sanatate smochine

In medicina traditionala, smochinele sunt des utilizate pentru proprietatile lor benefice asupra afectiunilor pielii, cum ar fi eczemele, vitiligo si psoriazisul. Desi nu exista inca temei stiintific pentru a valida eficienta acestor remedii, studii preliminare de mica amploare arata rezultate promitatoare.

De exemplu, pe un esantion de 25 de persoane care suferau de negi (veruci), medicii au aplicat latex, un suc laptos colectat din ramurelele tinere de smochin. Pentru a sesiza diferenta dintre acest remediu si tratamentul conventional, ei au aplicat crioterapia (inghetarea) pe cativa negi. Rezultatele au aratat ca latexul smochinului a avut aproape acelasi efect precum crioterapia si nu au existat reactii adverse, scrie healthline.com.

Smochinele crude pot fi folosite si pentru prepararea unor masti faciale hidratante. Nu trebuie decat sa zdrobiti cu furculita miezul smochinelor. Adaugati o lingurita cu iaurt, pentru un plus de hidratare. Aplicati amestecul pe fata, prin miscari circulare. Lasati sa actioneze 10-15 minute, apoi indepartati cu apa calduta.

Daca aveti tenul foarte sensibil sau prezentati reactii alergice la latex, nu folositi aceasta masca! Insa cel mai sigur mod de a beneficia de continutul bogat in vitamine, minerale si antioxidanti este sa le consumati proaspete, mai ales ca eficienta remediilor naturale nu este pe deplin validata de studii stiintifice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005070 (s)