News Flash:

Mai putin de jumatate dintre profesorii care au sustinut examenul de titularizare in Arad au obtinut media necesara

29 Iulie 2016
916 Vizualizari | 0 Comentarii
titularizare
Mai putin de jumatate dintre cadrele didactice aradene care au sustinut examenul de titularizare au reusit sa-l promoveze, adica sa obtina media necesara pentru titularizare, informeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Arad, Laura Nadaban. 
Potrivit sursei citate, la concurs s-au inscris 608 candidati, insa peste o suta s-au retras in timpul probei scrise. Au fost evaluati 502 candidati, dintre care au obtinut cel putin media 7, necesara titularizarii, doar 212, alti 164 obtinand medii intre 5 si 7, suficiente obtinerii unui post de suplinitori. 
Cele mai multe medii intre 9 si 10 au fost obtinute de profesorii de matematica, unul dintre acestia obtinand chiar nota 10. Pentru ei sunt titularizabile numai 4 posturi la aceasta disciplina, toate in localitati din judet. 
Cea de-a doua medie de 10 a fost obtinuta de o asistenta medicala principala, care a sustinut concursul pentru unul dintre cele doua posturi de pregatire, instruire practica asistenta medicala scoase la concurs pentru Scoala Postliceala Sanitara din municipiul Arad. 
Medii intre 9 si 10 au mai obtinut 32 de candidati din care 4 sunt absolventi din acest an, cei mai multi fiind profesori de matematica, de religie, de limba si literatura romana. 
La polul opus s-au situat 376 candidati care au obtinut medii mai mici de 5, multi dintre ei chiar medii de 1 sau intre 1 si 2, astfel ca nu pot ocupa nici macar posturi de suplinitori. 
De mentionat ca la nivelul judetului sunt doar 100 de posturi titularizabile, astfel ca mai putin de jumatate dintre cei 212 profesori care au reusit sa obtina medii pentru admisi vor obtine titularizarea, ceilalti urmand sa predea ca suplinitori. 
Contestatiile se pot depune la ISJ Arad pana joi la ora 15,00, iar rezultatele finale, dupa solutionarea contestatiilor, vor fi publicate in 3 august. 
Sedintele publice pentru repartitia posturilor vor avea loc in zilele de 8 si 9 august. AGERPRES

cadrele didactice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007578 (s)