News Flash:

Mai multi tineri din Timis care au furat scule electrice dintr-un depozit, opriti de politisti cu focuri de arma

12 Iulie 2017
1061 Vizualizari | 0 Comentarii
hot politia
Politistii din comuna Peciu Nou, judetul Timis, fac cercetari fata de sase persoane, cu varste cuprinse intre 16 si 33 de ani, banuite de furtul mai multor scule electrice dintr-un depozit, patru dintre ele fiind retinute. Suspectii au incercat sa fuga cu doua autoturisme, dar au fost urmariti de politisti care au tras doua focuri in plan vertical pentru a-i opri.
Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de catre repreezentantii Inspectoratului de Politie al judetului Timis, politistii din comuna Peciu Nou au observat mai multe persoane in timp ce sustrageau unelte electrice dintr-un depozit situat pe raza localitatii Sag.
Cei in cauza au parasit locul faptei cu doua autoturisme.
”S-a procedat la urmarirea acestora in trafic, politistii reusind blocarea, pe raza municipiului Timisoara, a unuia dintre autovehicule, in care se aflau patru persoane, cu varste intre 16 si 19 ani. In urma controlului autovehiculului, politistii au depistat in interior mai multe unelte electrice provenite din comiterea faptei”, se arata in comunicat.
Potrivit documentului, in timpul interventiei, politistii au folosit armamentul din dotare, fiind executate doua focuri de arma in plan vertical.
In urma investigatiilor, politistii au depistat alte doua persoane, de 18 si 33 de ani, banuite de comiterea aceleiasi fapte, care si-ar fi asigurat scaparea cu cel de-al doilea autoturism implicat.
De asemenea, in urma controlului celui de-al doilea autovehicul, au fost gasite in interior mai multe unelte care ar fi fost folosite la patrunderea prin efractie. News.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006341 (s)