News Flash:

Mai multi migranţi irakieni, sirieni si kosovari prinsi de politistii de frontiera in zona Moravita si in Timisoara

11 Decembrie 2016
1446 Vizualizari | 0 Comentarii
migranti granita
 Politistii de frontiera timiseni au depistat in ultimele 24 de ore un numar de 22 de migranti irakieni, sirieni si kosovari, dintre care 18 erau sirieni si irakieni descoperiti in urma unei actiuni de combatere a migratiei ilegale desfasurate in Timisoara, iar cei patru kosovari, in zona Moravita. 
''Actionand in baza unei informatii, politistii de frontiera din cadrul Serviciului de Combatere a Migratiei Ilegale si a Infractionalitatii Transfrontaliere din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara au declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale in zona de competenta. Astfel, in apropierea unei pensiuni din Timisoara au depistat un grup format din 18 cetateni straini, fara documente de identitate asupra lor si care nu-si justificau prezenta in zona. (...). Grupul era format din sapte barbati, sase femei si cinci copii'', arata un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara, remis, vineri, AGERPRES. 
Cu totii au fost condusi la sediul institutiei de frontiera, pentru cercetari, unde au declarat ca intentionau sa ajunga in tari din vestul Europei. 
In cauza se efectueaza cercetari pentru a se stabili imprejurarile in care au ajuns in municipiul Timisoara si depistarii tuturor persoanelor implicate, cetatenii straini urmand sa fie predati unei echipe operative din cadrul Serviciului pentru Imigrari Timis. 
''Si politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Stamora Moravita au desfasurat vineri o actiune in zona de competenta, in urma careia au depistat, in apropierea granitei, pe directia localitatii Moravita, patru cetateni din Kosovo. Barbatii, cu varste cuprinse intre 18 si 48 de ani, au incercat sa intre ilegal in tara din Serbia, cu intentia sa ajunga in Germania, la munca'', mai precizeaza sursa. 
In cauza, se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat, cei patru barbati urmand sa fie preluati de catre Serviciul pentru Imigrari Timis. AGERPRE
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006297 (s)