News Flash:

Mai multi lideri PSD s-au reunit la o petrecere, in noaptea de dinaintea şedintei CEX al PSD-surse

8 Ianuarie 2018
1456 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea conf

Mai multi lideri PSD s-au reunit, duminica, la ziua presedintelui Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, petrecerea la care participa social-democratii fiind un bun prilej pentru a discuta despre deciziile care vor fi luate in sedinta CEX al PSD,programata luni, au declarat surse pentru MEDIAFAX.
Surse din PSD au precizat, pentru MEDIAFAX, ca Ionel Arsene isi serbeaza ziua intr-un local din Bucuresti alaturi de mai multi colegi de partid.

Comitetul Executiv al PSD se reuneste, luni, la ora 14:00, la sediul central al partidului, pentru a lua o decizie dupa ce Doina Pana a demisionat din functia de ministru al Apelor si Padurilor, social-democratii urmand sa discute si oportunitatea unei restructurari mai ample a guvernului, precum si nemultumirile din partid, au precizat surse pentru MEDIAFAX.

Convocarea sedintei Comitetului Executiv a fost anuntata, initial, de presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.
"Ii multumesc doamnei ministru Doina Pana pentru activitatea deosebita depusa in Guvernul Romaniei! #RadarulPadurilor, Codul #silvic, diminuarea defirisarilor ilegale, toate acestea si multe altele nu ar fi fost posibile fara implicarea doamnei ministru! Propunerea pentru noul ministru va fi stabilita in cadrul Comitetului Executiv National, care va fi convocat zilele urmatoare", a scris miercuri, pe Facebook, Liviu Dragnea.

Doina Pana a demisionat, miercuri, din functia de ministru al Apelor si Padurilor, invocand motive de sanatate.

Demisia Doinei Pana a generat in interiorul PSD o dezbatere despre comasarea ministerelor Mediului si Apelor, dar si despre oportunitatea unei restructurari mai ample a Executivului cu aceasta ocazie.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost criticat, vineri, de fostul ministru al Apararii, Adrian Tutuianu.

”Cred ca am fost un ministru bun, stiu bine ce am facut (...) Am stat putin, dar niste urme am lasat. Regret si eu ca am plecat. Probabil ca am deranjat pe unii colegi. Inclusiv presedintele partidului, probabil a avut anumite nemultumiri pentru ca eram foarte vizibil, apreciat” a declarat Adrian Tutuianu, la o televiziune locala.

Nevoia unor dezbateri in partid a fost subliniata si de presedintele executiv al PSD Niculae Badalau.

Presedintele executiv al PSD Niculae Badalau a declarat pentru MEDIAFAX, ca organizarea unui Congres ar ”insanatosi” viata PSD, afirmand ca este bine ca social-democratii sa discute despre problemele pe care le au si spuna ce vor sa faca.

„Este foarte importat un Congres in viata oricarui partid, mai ales in viata Partidului Social Democrat. Este bine sa ne vedem, sa discutam problemele, sa spunem ce vrem. (...) la Congres vin si organizatiile locale. E bine sa vorbim. Asa se insanatoseste viata partidului”, a declarat vicepresedintele PSD Niculae Badalau, pentru MEDIAFAX.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 43 queries | Mysql time :0.034549 (s)