News Flash:

Mai multe posturi scoase la concurs la Spitalul Judetean Timisoara

8 Septembrie 2015
1626 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalului Judetean Timisoara
Spitalul Judetean din Timisoara duce lipsa de femei de serviciu si de infirmiere. La concursul din aceasta vara nu s-a prezentat nimeni pentru aceste posturi. Acum s-a dat drumul la o noua runda de angajari, dar nici acum inscrierile nu au ajuns la suta la suta, desi procedurile se incheie luni.
Acum sunt scoase la concurs mai mult de 50 de posturi pentru infirmiere si femei de serviciu, iar dosarele vor fi analizate marti. Din fericire s-au inscris candidati la aceste posturi, dar inca nu destui.
„Am avut probleme, tura trecuta nu s-a prezentat nimeni pentru concurs. Avem cel mai mare deficit pentru infirmiere si femei de serviciu”, spune Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara.
Peste 100 de infirmiere si femei de serviciu sunt in spital in acest moment, dar inca mai este nevoie de personal, iar cele peste 50 de posturi scoase la concurs, cel mai probabil, nu se vor ocupa nici acum. Poate exista si o explicatie pentru acest fapt. Salariul pentru aceste posturi ajunge la 800-900 de lei pe luna – bani in mana, la ambele categorii, scrie tion.ro.
Nu mai putin de 97 de posturi au fost scoase acum la concurs, la Spitalul Judetean Timisoara. Este vorba despre 22 de posturi pentru asistente, 31 pentru infirmiere, 26 pentru ingrijitoare curatenie, iar restul posturilor scoase la concurs sunt de brancardieri, registratori, asistenti sociali, muncitori sau economist.

marius craina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004759 (s)