News Flash:

Mai multe drumuri judetene din Timis vor fi reabilitate cu bani de la CJ

31 Octombrie 2015
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
drum judetean1
Consiliul Judetean (CJ) Timis va aloca pana la 100 de milioane de lei pentru investitii in drumuri judetene, proiectul fiind votat de alesii judeteni in sedinta de plen de miercuri. 
„Vom avea pana la 90 - 100 de milioane de lei pentru investitii in drumuri judetene, iar pentru reparatii, in functie de necesitati, pana la finele anului, vom aproba toti banii necesari, tinandu-se cont de calitatea necesara. Daca vine timpul nefavorabil unor astfel de lucrari, nu ne grabim, doar din dorinta de a spune ca am reparat”, a afirmat Titu Bojin, presedintele CJ Timis.
Potrivit acestuia, exista posibilitatea ca pe langa cele 45 de milioane de lei pe care Consiliul Judetean le are in prezent, sa mai fie repartizata si diferenta de bani, in functie de nevoi. 
„Aici sunt cuprinse sase drumuri judetene, care intra pe investitii si vor fi incheiate si receptionate ca lucrari de investitii, la care se adauga lucrari de investitii si reparatii”, a mai precizat Bojin.
In plenul de miercuri s-a aprobat si ridicarea la rang de drum judetean (DJ 692) tronsonul rutier Gelu (judetul Timis) - limita judetul Arad, precum si tronsonul (DJ 680) Jdioara (judetul Timis) - limita judetul Caras-Severin precizandu-se ca astfel de transformari se vor produce „ori de cate ori este necesar, ca urmare a modificarilor intervenite (...)”.

drumuri judetene cj timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005326 (s)