News Flash:

Mai multe aeroporturi din Statele Unite, INCHISE! Mii de pasageri sunt afectati

3 Ianuarie 2017
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
avion acrobatie
Mii de pasageri au ramas blocati luni pe aeroporturile din Statele Unite din cauza unei defectiuni la nivel national a sistemului informatic al vamilor care a durat mai multe ore, au informat presa si autoritatile, potrivit AFP. 
"Vamile sunt afectate de o defectiune la nivel national. Sunt de asteptat intarzieri in preluarea pasagerilor pana la repararea sistemului", a scris pe Twitter aeroportul din Fort Lauderdale, in Florida (sud-est), unul dintre principalele puncte de transfer pentru Statele Unite si Caraibe.
Un purtator de cuvant al Departamentului vamilor a explicat la postul NBC News ca mai multe aeroporturi au fost afectate de o intrerupere a sistemului informatic si ca "au fost luate imediat masuri pentru a rezolva aceasta problema tehnica". Nu insa destul de rapid, daca ar fi sa se dea crezare miilor de pasageri obositi si enervati pentru ca, dupa aterizare, au fost blocati la serviciul vamilor. "Oamenii incep sa se enerveze", a avertizat pe Twitter o pasagera, Cali Rez, asteptand la coada pe aeroportul din Miami. "Trimiteti pe cineva sa explice problema si sa rezolve problema cozilor de asteptare cat mai repede posibil", a mai scris ea, conform Agerpres.


Dupa cateva ore de suspans, defectiunea a fost reparata. "Niciun indiciu potrivit caruia la origine s-ar afla un act rau intentionat", a afirmat pe Twitter Departamentul vamilor. Potrivit unui responsabil de pe aeroportul international din Miami,in Florida, "au fost afectate peste 30 de zboruri internationale". De asemenea, s-au inregistrat probleme pe aeroporturile Atlanta Hartsfield (sud) si Boston Logan (est), potrivit autoritatilor.

statele unite fort lauderdale florida caraibe nbc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005332 (s)