News Flash:

MAI: A2 este inchisa pe tronsonul Lehliu Gara - Constanta. A4, INCHISA COMPLET! Alte 19 sectoare din 15 DN sunt blocate

8 Ianuarie 2017
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
drum inzapezit6
UPDATE ORA 13.44 DN17 inchis pe tronsonul Gura Humorului - Suceava, din cauza viscolului
UPDATE ORA 13.44 DN17 inchis pe tronsonul Gura Humorului — Suceava, din cauza viscolului 
Traficul rutier pe DN 17, pe tronsonul Gura Humorului — Suceava, a fost inchis din cauza viscolului si a vizibilitatii extrem de scazute, sub 10 metri, autovehiculele fiind deviate pe DN2E Gura Humorului — Spataresti si DN2 Spataresti — Suceava.
Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a anuntat ca imediat ce conditiile meteo se amelioreaza si permit deschiderea cailor rutiere inchise se va actiona in consecinta.
Totodata, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata, circulatia pe DN 2 (E85) este ingreunata din cauza viscolului puternic si a vizibilitatii foarte scazute, in zona Cumparatura, dar deocamdata drumul este deschis traficului.
Si pe drumul judetean ce face legatura intre Suceava si Moara vizibilitatea este sub 10 metri, dar se circula.
UPDATE ORA 13.07 Giurgiu: Trafic rutier in conditii de iarna, fara a mai exista drumuri blocate din cauza zapezii
Traficul rutier in judetul Giurgiu se desfasoara duminica in conditii de iarna, fara a mai exista drumuri blocate sau restrictii de circulatie din cauza zapezii, a mentionat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al ISU Giurgiu, Florin Negut.
'La momentul actual in judetul Giurgiu nu mai exista localitati fara energie electrica, nu sunt drumuri blocate si nu mai exista nicio restrictie de circulatie fiind ridicata si restrictia de circulatie valabila pentru DN 5 B Giurgiu-Ghimpati pentru tonaj greu. Mai sunt zone unde primarii actioneaza in continuare cu utilaje pentru largirea benzilor de mers si pentru fluidizarea traficului, respectiv pe Drumul Comunal 89 intre Greaca si Putul Greci si pe DJ 503 A intre Oncesti si Radu Voda. Nu am avut apeluri la 112 pentru preluarea de persoane degerate sau afectate de frig care sa fie transportate la adaposturi', a declarat Florin Negut.
Judetul Giurgiu se afla sub atentionare de Cod galben de ger si viscol pana duminica la ora 22:00. 
UPDATE ORA 13.02 MAI: Traficul rutier inchis circulatiei pe A2 (tronsonul Lehliu Gara — Constanta) si A4, precum si pe 19 sectoare din 15 DN
UPDATE ORA 12.54 Dolj: 13 drumuri judetene troienite, inchise circulatiei
Un numar de 13 drumuri judetene din Dolj troienite din cauza ninsorii abundente si a vantului puternic care a spulberat zapada, erau duminica inchise circulatiei.
Potrivit ISU Dolj, drumurile judetene inchise sunt: DJ561A Plenita — Oprisor, DJ561B Dranic — Zaval, DJ561D Dl. Tudor — Giubega — Bailesti — Rast, DJ561D Plenisa — Orodel — Vartop — Dl. Tudor, DJ561E Bailesti — Seaca de Cimp, DJ561E Tunarii Vechi — Seaca de Camp, DJ561F Radovan — Cerat, DJ 542 Amarastii de Sus — Ocolna, DJ 552 Terpezita — Cetate, DJ552A Salcuta — Maracine — Marza — Perisor — Boureni — Covei — Catane, DJ552D Vartop — Giubega, DJ553 Desa — Maglavit, DJ561H Macesu de Sus — Macesu de Jos.
La nivelul judetului, pe drumurile nationale se circula in conditii de iarna, insa niciun drum national nu este inchis.
UPDATE ORA 12.16 Vaslui: Circulatia pe DE 581, la intrarea in municipiul Husi, reluata
UPDATE ORA 11.52 DN17 inchis pe tronsonul Suceava — Paltinoasa, din cauza viscolului
Circulatia rutiera pe drumul national DN17, de la iesirea din municipiul Suceava spre orasul Gura Humorului si pana la Paltinoasa, a fost inchisa temporar din cauza vizibilitatii reduse, anunta, duminica, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Suceava.
Totodata, potrivit ISU Suceava, a fost reluata alimentarea cu energie electrica in localitatile Cumparatura si Bosanci, dar au aparut probleme in comuna Baia si municipiul Falticeni, unde o parte din consumatori au ramas fara curent.
UPDATE ORA 11.38 Braila: Doua DJ inchise, alte 12 sectoare de drumuri judetene blocate din cauza sulurilor de zapada
Doua drumuri judetene din Braila sunt inchise circulatiei, iar alte 12 sectoare de drumuri judetene sunt blocate din cauza sulurilor de zapada formate pe timpul noptii din cauza ninsorii si a vantului, potrivit informatiilor furnizate AGERPRES de purtatorul de cuvant al ISU, Stefan Stoian.
Astfel, sunt inchise pe toata lungimea din cauza troienelor foarte mari carora utilajele de deszapezire nu le-au facut fata DJ 203P Ciresu-Vultureni si DJ 212A Braila-Marasu.
Sunt blocaje din cauza sulurilor de zapada pe DJ202A Gulianca-Salcia Tudor-Ariciu; DJ202B — Tepes Voda-Urleasca; DJ203R — Ulmu-Ciresu-Ionesti; DJ203S — Surdila Gaiseanca-Faurei; DJ211A — Bordei Verde-Viziru; DJ211B — Victoria-Mihai Bravu; DJ221—Cazasu-Martacesti-Romanu-Gemenele-Ramnicelu; DJ221 — Constantinesti-Sutesti; DJ221B — Braila-Baldovinesti-Vadeni; DJ221C — DN23-Silistea-Martacesti; DJ225A — Jud. Galati-Cotu Mihalea-Cotu Lung-Muchea; DJ225A — Silistraru-Unirea-Gropeni.
Pe toate cele sase drumuri nationale de pe raza judetului se circula in conditii de iarna si se actioneaza cu 23 de utilaje, iar pe drumurile judetene se actioneaza cu 26 utilaje pentru deblocarea soselelor.
Tot din cauza conditiilor meteo, au ramas fara energie electrica localitatile Jugureanu, Ulmu, Ciresu si Cuza Voda, echipele de interventie ale Electrica aflandu-se in teren pentru a remedia avariile. 
UPDATE ORA 11.19 Iasi: Dumuri judetene inchise din cauza ninsorii si a vantului puternic
In urma caderilor de zapada si a viscolului din cursul noptii de sambata spre duminica sase drumuri judetene din Iasi sunt inchise circulatiei rutiere, a anuntat Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean.
Potrivit acestuia, sunt inchise circulatiei tronsoanele de drum judetean: Iasi — limita judetul Vaslui (DJ 248A), Tibanesti — Dagata (DJ 246) si Grozesti — Mosna (DJ 244F), Strunga-Oteleni (DJ 280), DN28 — Cozmesti (DJ 244G) si Blagesti — Coasta Magurii (DJ 281C).
Pentru indepartarea zapezii, pe timpul noptii au intervenit peste 30 de lucratori pe 25 de trasee de drumuri judetene cu imbracaminte asfaltica, cu 12 autocamioane cu lama si sararita, patru autogredere, un incarcator frontal si freza.
Pe drumurile judetene deszapezirea este asigurata de patru firme care au 36 de utilaje — 16 camioane cu lama si sararita, opt autogredere, sase freze de zapada si sase incarcatoare frontale. 
UPDATE ORA 11.05 Circulatia rutiera, redeschisa duminica intre localitatile Blagesti — Murgeni (Vaslui) si Ramnicu Sarat — Baile (Buzau)
Circulatia rutiera a fost redeschisa duminica dimineata pe doua sectoare de drumuri nationale din judetele Vaslui si Buzau, respectiv intre localitatile Blagesti — Murgeni si intre Ramnicu Sarat — Baile, a anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Astfel, incepand cu ora 8:30 se poate circula pe DN 26, km 81+138 — km 92+420, intre Blagesti — Murgeni (judetul Vaslui), dar si pe DN 22, km 2+800 — 30+000, intre Ramnicu Sarat si Baile (judetul Buzau). Circulatia este deschisa pentru toate categoriile de autovehicule.
Potrivit sursei citate, circulatia se desfasoara in continuare in conditii de iarna, iar conducatorii auto trebuie sa respecte indicatiile si recomandarile Politiei Rutiere. 
Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360, pe site-ul companiei, dar si pe paginile de Facebook si Twitter ale CNAIR.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o atentionare Cod galben de ger valabila la nivelul intregii tari in urmatoarele trei zile si au prelungit pana duminica noapte la ora 22:00 atentionarea Cod galben de viscol valabila pentru 22 de judete. AGERPRES.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005380 (s)