News Flash:

Magia ochilor verzi. Iata calitatile incredibile ale oamenilor cu asemenea ochi

13 Aprilie 2018
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
ochi

Oamenii cu ochi verzi dintotdeauna au fost considerati deosebiti. In trecut, femeile erau asociate cu vrajitoarele sau cu fapturi magice. Astazi, peroanele cu ochii verzi sunt cele mai rar intalnite, fiind doar 2 % din totalul populatiei globale.

Statistic, culoarea verde este atat de rar intalnita in secolul XXI, pentru ca in trecut inchizitia a nimicit mii de reprezentante feminine, considerate vrajitoarea din cauza ochilor verzi. Ele erau urmarite, persecutate si apoi omorate.

Istoricii au ajuns la concluzia ca majoritatea femeilor erau arse pe rug inainte de a fi avut posibilitatea sa aiba copii, pentru ca barbatii evitau relatia cu ele din frica de a fi blestemati.

Culoarea verde a ochilor are o influenta semnificativa asupra caracterului. Aceste persoane creeaza o imagine calma in exterior, insa in interior experimenteaza o gama vasta de emotii. Ele sunt foarte sensibile si empatice, de aceea orice sentiment va fi trait foarte intens.

Oamenii cu ochi verzi sunt niste ascultatori foarte buni. Ei stiu sa te asculte si sa iti ofere sprijinul necesar. Aceasta calitate ii face niste prieteni extraordinari.

Ei vor fi in stare sa se sacrifice de dragul altei peroane, deoarece mai degraba sunt dispusi sa dea, decat sa ceara. De asemenea, sunt extrem de loiali, de aceea tradarea ii va afecta extrem de mult.

Intr-o relatie, peroanele cu ochi verzi sunt niste parteneri de exceptie. Femeile vor fi niste iubite foarte tandre si atente fata de nevoile partenerului, iar barbatii vor fi in stare sa depaseasca cele mai mari obstacole pentru a salva relatia. Ambii vor fi niste parteneri sensibili si parinti afectuosi.

In domeniul sanatatii, oamenii cu acesta culoarea a ochilor, din cauza insuficientei de melanina, vor fi expusi bolilor sistemului nervos si a celui digestiv. Le este specifica instabilitate emotionala, astfel incat dispozitia li se pate schimba de cateva ori in decursul la o zi.

Culoarea verde se intalneste extrem de rar printre asiatici si locuitorii Americii de Sud. Cei mai multi reprezentanti ai acestei culori se afla in Islanda si Turcia.

sursa

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005114 (s)